DownTown: Η Μαρία Κορινθίου γυμνή στη μπανιέρα τα λέει όλα χωρίς να μασάει

Plus: Πέτρος Γαϊτάνος και Γωγώ Τσαμπά σε αποκαλυπτικές συνεντεύξεις. Τέλεια θα περάσουμε το Πάσχα! (Από αύριο στα περίπτερα)
DownTown: Η Μαρία Κορινθίου γυμνή στη μπανιέρα τα λέει όλα χωρίς να μασάει



To DownTown συναντά την Μαρία Κορινθίου γυμνή στη μπανιέρα! Σε μια σούπερ αποκαλυπτική συνέντευξη η σέξι Μαρία απαντά σε όσους κάνουν σχόλια για το κορμί της και το ταλέντο της ενώ αποκαλύπτει πως δίαιτα έχει να κάνει από τα 17 της.

Δες ένα μικρό απόσπασμα:

Έχεις αισθανθεί ανταγωνισμό και ζήλια από γυναίκες συναδέλφους σου;

Ναι, έχω. Τις περισσότερες φορές προσπαθώ απλώς να αδιαφορώ. Δεν σου κρύβω, όμως, ότι υπάρχουν φορές που ενοχλούμαι πολύ με τη συμπεριφορά τους. Είμαι δεκατρία χρόνια σε αυτό τον χώρο και δεν έχω πει κακιά κουβέντα ποτέ για κανέναν. Αγαπάω τους συναδέλφους μου και δένομαι μαζί τους. Γενικά αγαπάω τις γυναίκες, αλλά όταν έρχονται στα αυτιά μου διάφορα κακοπροαίρετα σχόλια εκεί, ναι, εκνευρίζομαι.

Τι σου έχουν μεταφέρει δηλαδή;

Λένε σε σκηνοθέτες: «Καλά, την Κορινθίου θα πάρεις γι’ αυτόν τον ρόλο;» ή «Η Κορινθίου δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτό το έργο». Όμως, υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι μέσα σε αυτό τον χώρο που με εκτιμούν και θέλουν να με προστατέψουν, οπότε τα μαθαίνω όλα. Τώρα πώς αντιδρώ σε αυτά τα σχόλια; Δεν θα πάρω τηλέφωνο να ζητήσω τον λόγο, αλλά αν συναντηθούμε από κοντά δεν θα είμαι ψεύτικη απέναντί τους. Γενικά, δεν μπορώ να είμαι δήθεν. Δεν μου αρέσει όλη αυτή η διπροσωπία του στυλ: «Με έχεις θίξει και έρχεσαι ξαφνικά μπροστά μου και με χαιρετάς σαν να μην τρέχει τίποτα».

Έχεις υποστεί κανονικό bullying και για τα κιλά σου.

Για την ακρίβεια είπαν ότι έχω χοντρές γάμπες. Δεν με πείραξαν καθόλου αυτά τα σχόλια. Τα θεωρώ μικρά και φτηνά. Είναι πολύ αγενές να σχολιάζεις δημόσια την εμφάνιση ενός άλλου ανθρώπου και μάλιστα με τόση ειρωνεία. Μου δείχνεις εκείνη την ώρα ότι είσαι «μικρός».

Για ποιον λόγο πιστεύεις ότι κάνουν αυτά τα σχόλια;

Τα κάνουν για να είναι οι ίδιοι στο προσκήνιο. Λένε πράγματα ανούσια απλώς για να τα πούνε.

Το κοινωνικό πείραμα της εβδομάδας: Βρήκαμε τις λαμπάδες που θα κρατήσουν οι Έλληνες celebrities την Ανάσταση. Πολύ γέλιο!

Αυτό δεν πρέπει να το χάσεις: 12 σελίδες αφιέρωμα στον Prince! Οι έρωτες, τα σκάνδαλα και όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τον πρίγκηπα της μουσικής σκηνής.

Ποιος πραγματικά είναι ο Πέτρος Γαϊτάνος; Φωτογραφίζεται για το DownTown και μιλάει για την πολιτική που βαριέται, τους αντίχριστους που τον σατιρίζουν, εκείνους που βλέπουν θαύματα από χαζομάρα και για την θαυμάστριά του που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στην πόρτα του.

Δες ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξής του:

Ποιο είναι το πιο ακραίο περιστατικό που σας έχει συμβεί;

Μια κοπέλα που είχα συναντήσει μόνο μία φορά έκανε απόπειρα αυτοκτονίας έξω από την πόρτα μου. Ευτυχώς την προλάβαμε, γιατί γάβγιζε το σκυλί που είχα μέσα στο σπίτι μου. Βγήκε, λοιπόν, η αδερφή μου έξω και ανακάλυψε ότι η κοπέλα είχε πάρει χάπια και είχε αφήσει ένα σημείωμα. Εγώ έλειπα, ήμουν στο στούντιο και ηχογραφούσα.

Τι έλεγε το σημείωμα;

Ότι «Φταις εσύ που αυτοκτονώ», ότι «Δεν με αγάπησες ποτέ» κ.λπ.

Πρόσφατα, οι Ράδιο Αρβύλα έκαναν χιούμορ με μία συνέντευξή σας. Είδατε το βίντεο;

Δεν έχω ιδέα και ούτε με ενδιαφέρει να τα δω αυτά. Όλα αυτά είναι γύρω από το κακό. Λείπει το αγαθό.

Δεν τα βλέπετε ως μια πλάκα;

Η πλάκα πολλές φορές είναι ο πολύ πονηρός τρόπος για να περάσει το πονηρό. Δεν το πιστεύω μόνο εγώ, αλλά και οι άγιοι της Εκκλησίας μας. Αυτό είναι μια πτωτική αμαρτωλή κατάσταση, την οποία κάποιοι άνθρωποι δικαιολογούν χαριεντιζόμενοι γύρω από τη διάθεσή τους να μην ενταχθούν στο αγαθό. Το γέλιο προκύπτει γελοιοποιώντας έναν άνθρωπο που μιλάει για τον Θεό; Ή που μπορεί να κάνει τη δουλειά του τραγουδώντας; Παίρνεις έναν διάσημο άνθρωπο και τον γελοιοποιείς; Από πότε η κοροϊδία και η γελοιοποίηση είναι κάτι καλό; Παρεμπιπτόντως, όμως, με τους φίλους μου κάνω πάρα πολύ χαβαλέ και πολλή πλάκα. Όμως όταν αυτό γίνεται δημοσίως και με πολύ πρόστυχο τρόπο, δεν συμφωνώ. Όσα, βεβαίως, έχω υπόψη μου, γιατί δεν έχω δει όλα τα στιγμιότυπα και δεν με ενδιαφέρουν. Πέρα από αυτό, θα δείτε ότι σχεδόν όλοι αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι κάνουν σάτιρα είναι αντίχριστοι. Είναι άθεοι. Δεν είναι υπέρ του Χριστού, είναι υπέρ του πονηρού.

Θα διαβάσεις επίσης τα πιο hot νέα των celebrities, όλες τις αγαπημένες σου στήλες (τα Opinion, τις Απορίες που έγιναν Θεωρίες, τη Λουέλα και Κρουέλα και το Access All Areas που ξέρει τι κάνουν οι celebrities όταν έχουν κέφια), θα ενημερωθείς για τα τελευταία trend σε μόδα και ομορφιά, θα βρεις τον καλύτερο οδηγό πόλης που θα σε πάει σινεμά, θέατρο, για καλό φαγητό και ποιοτικό nightlife!

DownΤown,
Το καλύτερο εβδομαδιαίο περιοδικό επέστρεψε.