Τι συμβαίνει με την Angelina Jolie; Πιο αδύνατη από ποτέ

Η κατάστασή της όσο πάει και χειροτερεύει. 'Εχει φτάσει πια τα 35 κιλά. Πότε άρχισε να αδυνατίζει (video).
Τι συμβαίνει με την Angelina Jolie; Πιο αδύνατη από ποτέ



Για μία ακόμη φορά τα media ασχολούνται με την εύθραυστη κατάσταστη υγείας της Angelina Jolie και την εμφανή απώλεια κιλών που έχουν πια αλλάξει εντελώς την εφάνισή της. Η αλήθεια είναι πως όταν ο φακός την έπιασε σε έξοδό της από εστιατόριο του Λονδίνου, χτες το βράδυ, το θέαμα ήταν σοκαριστικό.


Το γκρι ντραπέ πανωφόρι της δεν μπόρεσε να καλύψει το φοβερά αδυνατισμένο χέρι της. Όλοι γνωρίζουμε πως η Angelina, μητέρα 6 παιδιών, το 2013 υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή μετά τη δήλωση του γιατρού της ότι είχε πιθανότητα 87% να εκδηλωθεί καρκίνος στο στήθος της, μιας και η μητέρα της απεβίωσε από τον ίδιο λόγο.

Ειδικοί επιστήμονες που εκτίμησαν την κατάστασή της, υπολόγισαν ότι το βάρος της αυτή τη στιγμή είναι στα 35 κιλά, πιο χαμηλό από ποτέ. Με δήλωσή της ,μετά την απώλεια της μαμάς της, καταλαβαίνει κάποιος ότι τα δημοσιεύματα για τα κιλά της την ενοχλούν αρκετά: “Αντί όλοι να λένε ότι κάτι με απασχολεί συναισθηματικά, υποθέτουν ότι απλά θέλω να χωρέσω στα skinny jean μου.Πρέπει να καταλάβουν ότι είμαι ένα άτομο που θέλει όχι να φαίνεται απλά λεπτο, αλλά να ανταπεξέλθει σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για μένα”.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πώς έχει αλλάξει η εικόνα της από το 2013 και μετά. Δες το βίντεο και θα καταλάβεις τι εννοώ: 

Αν πατήσεις εδώ δεν θα πιστεύεις τι κάνουν οι celebrities του Hollywood για να αδυνατίσουν