Χαμός στη showbiz! Η Καγιά topless, η Σπυροπούλου με μαγιό και η Κορινθίου κουνελάκι

Ήξερες ότι ο Λευτέρης Πανταζής έχει 40 βαφτιστήρια;
Χαμός στη showbiz! Η Καγιά topless, η Σπυροπούλου με μαγιό και η Κορινθίου κουνελάκι



Χαμός έγινε και πάλι στη showbiz! Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Τα φιλιά του Καρβέλα και της Βίσση

Ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο «Hotel Eρμού» η Άννα Βίσση. Από την τελευταία της συναυλία δεν θα μπορούσε να λείπει ο Νίκος Καρβέλας με τον οποίο είναι πλέον φίλοι καλοί. Ο τραγουδιστής, λοιπόν, δεν έχασε την ευκαιρία και της έδωσε ένα φιλί στο στόμα.  

Σαν ποιον μοιάζει... 

Ένα εύστοχο βίντεο έφτιαξε το Λόγω Tivis για τις εμφανίσεις των διαγωνιζομένων του Your Face Sounds Familiar. Ποιους πραγματικά θύμιζαν οι συμμετέχοντες; 

Η Σπυροπούλου ξανά στην παραλία

Δεν είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε με μαγιό. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να ευχηθεί καλή εβδομάδα δείχνοντας το juicy κορμί της. 

Ο Σάκης και η Κάτια έχουν κέφια

Μόλις χθες υποδέχτηκαν το 4ο παιδί τους και έκαναν τις σχετικές δηλώσεις. Τι είπαν; 

Η Βίκυ Καγιά topless 

Το διάσημο μοντέλο πόζαρε topless ενώ μίλησε για μία δύσκολη περίοδο της ζωής της στο ηλεκτρονικό περιοδικό HOPE.  «Ήταν σε μία περίοδο της ζωής μου που είχα αφοσιωθεί στη δουλειά μου. Δεν είχα όρεξη ούτε για εξόδους ούτε για φλερτ. Ήθελα με έναν τρόπο να “γιάνω”, οπότε οι προτεραιότητες μου ήταν να κοιμάμαι καλά, να τρώω καλά. Είχα βγει εκτός ρυθμού και προσπαθούσα να αποκτήσω τις ισορροπίες μου. Έκανα ένα γερό ξεσκαρτάρισμα τότε. Έκοψα μαχαίρι τους μισούς μου φίλους, ήταν άτιμη η συμπεριφορά τους. Ναι, όπως το λέω, μου φέρθηκαν χωρίς τιμή φίλοι πολύ κοντινοί. Τότε πέρασα μια πολύ μοναχική περίοδο. Πένθησα γιατί είχα ανάγκη να βιώσω και τη θλίψη μου, και αφού πέρασα όλο αυτό ήρθε ο Ηλίας».

Ο Λευτέρης Πανταζής και τα 40 βαφτιστήρια 

Πολλά έξοδα έχει αυτή την περίοδο ο Λευτέρης Πανταζής ο οποίος αποκάλυψε ότι έχει βαφτίσει 40 κοριτσάκια. Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Star Press είπε το εξής:«Ήρθαν στο καμαρίνι μου με τις βέρες και μου είπαν ότι θέλουν να τους αρραβωνιάσω γιατί με τα τραγούδια μου γνωρίστηκαν. Έχω κάνει πολλά τέτοια. Έχω κάνει 14 κουμπαριές. Έχω κάνει 40 βαπτίσεις κοριτσιών. Μόνο κορίτσια βάπτιζα. Η πιο μικρή είναι 12 χρονών την είδα πριν λίγες μέρες και της ψώνισα ρούχα. Οι άλλες έχουν μεγαλώσει, έχουν κάνει παιδιά. Χαθήκαμε λιγάκι. Είμαι όμως ο δεύτερος μπαμπάς τους».

Η Μαρία Κορινθίου κουνελάκι του Playboy

Τι και αν είναι Μεγάλη Εβδομάδα; Αυτό δεν εμπόδισε την Μαρία Κορινθίου από το να κολάσει τους φαν της. Απόδειξη η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram. 

Δες ΕΔΩ τις διάσημες που βγάζουν selfie με αλουμινόχαρτο.