Η Lena Dunham σε πόλεμο με site που την κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση της αδερφή της

Η ιστοσελίδα σχολιάζει ένα απόσπασμα από το βιβλίο της Dunham, που η ίδια αναφέρει ότι είχε δει τα γεννητικά όργανα της αδερφής της όταν ήταν ενός έτους κι εκείνη επτά.
Η Lena Dunham σε πόλεμο με site που την κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση της αδερφή της



Το διαβάσαμε κι αυτό! Το website Truth Revolt κατηγόρησε την Lena Dunham ότι είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά την αδερφή της όταν ήταν παιδιά. Η ιστοσελίδα δημοσίευσε ένα άρθρο το οποίο σχολιάζει ένα απόσπασμα από το βιβλίο της Dunham, που η ίδια αναφέρει ότι είχε δει τα γεννητικά όργανα της αδερφής της όταν ήταν ενός έτους κι εκείνη επτά.

Στο βιβλίο 'Not That Kind of Girl', η Dunham γράφει για τη μητέρα της, τη δημοφιλή καλλιτέχνιδα Laurie Simmons, η οποία της μάθαινε την ανατομία του σώματος και των γεννητικών οργάνων. Η 7άχρονη τότε Lena είχε ρωτήσει τη μητέρα της αν ο δικός της κόλπος ήταν ίδιος με της αδερφής της. «Έτσι πιστεύω, απλά πιο μικρός» της είχε απαντήσει. «Μία μέρα, καθώς καθόμουν και έπαιζε, η περιέργειά μου φούντωσε. Έτσι, βρήκα την Grace να κάθεται πάνω χαμογελαστή, έσκυψα ανάμεσα στα πόδια της και προσεκτικά άνοιξα τον κόλπο της. Δεν αντιστάθηκε και όταν είδα τι είχε μέσα, ούρλιαξα. Η μητέρα μου ήρθε τρέχοντας. Η μαμά μου δεν αναρωτήθηκε γιατί το είχα κάνει, θεωρούνταν φυσιολογικό γι’ αυτά που έκανα. Έσκυψε και είδε μόνη της ότι η Grace είχε βάλει 6 ή 7 πετρούλες εκεί μέσα. Η μητέρα μου της έβγαλε προσεκτικά, ενώ η Grace γελούσε ενθουσιασμένη επειδή η φάρσα της είχε επιτυχία» γράφει στο βιβλίο της.

«Η Lena Dunham περιγράφει ότι πειραματίζεται σεξουαλικά με τη μικρότερη αδερφή της, Grace, την οποία, λέει, ότι είχε προσπαθήσει να την πείσει να τη φιλήσει, κάνοντας ότι ένα ‘σεξουαλικό αρπακτικό’. Σε ένα ανησυχητικό πέρασμα, η Dunham πειραματίστηκε με τον κόλπο της κατά έξι χρόνια μικρότερης αδερφής της» αναφέρει το άρθρο της ιστοσελίδας.  

Προφανώς αναστατωμένη, αφού χαρακτηρίστηκε ως παιδεράστρια, η Dunham επιτέθηκε μέσω του Twitter στην Truth Revolt για το επιβλαβές άρθρο, τρεις ημέρες μετά τη δημοσίευσή του. «Η ιστορία της Truth Revolt ότι παρενόχλησε σεξουαλικά την αδερφή μου δεν είναι απλά για γέλια, αλλά σιχαμένη και ενοχλητική» έγραψε σε ένα από τα tweets της.

 

Με την αδερφή της Grace