9 τραγούδια του Prince που δεν ήξερες ότι είναι δικά του

Tα έχεις ακούσει από τη Madonna, την Sinead O'Connor και άλλους...
9 τραγούδια του Prince που δεν ήξερες ότι είναι δικά του



Μπορεί να έχει 7 Grammys, 39 albums και μια πληθώρα από hits που δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ, αλλά ο Prince επίσης κρύβεται πίσω από κομμάτια που δεν πάει ο νους σου. Τα έχεις ακούσει, τα έχεις βάλει στο repeat και όμως δεν ήξερες ότι τα έχει γράψει ο Prince. 
Ιδού:

1. "Manic Monday" από τους The Bangles: H μπάντα έγινε διάσημη με αυτό το κομμάτι, το οποίο είχε γράψει ο Prince με το ψευδώνυμο "Christopher".

2.  "Nothing Compares 2 U" από την Sinead O'Connor: Το πιο γνωστό hit της τραγουδίστριας γράφτηκε από τον Prince το 1990.

3. "How Come You Don't Call Me" της Alicia Keys 

4. "Jungle Love": Ο Prince and ο Moris Day συνεργάστηκαν και έγραψαν μαζί, το 1984, το τραγούδι για την ταινία "Purple Rain". 

5."I Feel for You" από την Chaka Khan:Ο Prince έγραψε το τραγούδι το 1979, αλλά εν τέλει έγινε hit το 1984 από την Chaka Khan.

6. "When You Were Mine" από την Cyndi Lauper: Ήταν ένα track που έγραψε ο Prince το 1980 για το album Dirty Mind. H Lauper το έκανε διάσημο το 1985.

7. "Stand Back" από την Stevie Nicks: Όταν η τραγουδίστρια ακολούθησε solo καριέρα, έγραψε μαζί με τον Prince το τραγούδι  "Stand Back".

8."Love Song" από την  Madonna: Το έγραψε μαζί με την Madonna το 1989.

9. "Pray" από τον MC Hammer: Μάλιστα ήταν το δεύτερο single του μετά το  "Can't Touch This". Το "Pray" μοιάζει πολύ με το "When Dove's Cry".