Chrissy Teigen- John Legend: Oι φωτογραφίες με το κοριτσάκι τους!

Και το γλυκό post του John
Chrissy Teigen- John Legend: Oι φωτογραφίες με το κοριτσάκι τους!



Mια φορά sexy, για πάντα sexy. To αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες άλλωστε! Τι κι αν έχει γεννήσει μόλις μια εβδομάδα η Chrissy Teigen; Παραμένει όσο hot ήταν και πριν την εγκυμοσύνη της. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι η κούκλα κόρη της!

Για του λόγου το αληθές, κοίτα τη φωτογραφία που ανέβασε ο περήφανος μπαμπάς John Legend και θα καταλάβεις τι εννοούμε. Η μικρή Luna, εκτός του ότι δεν μοιάζει για μόλις επτά ημερών παιδί, τρέλανε το διαδίκτυο με τη φωτογραφία που ανέβασε ο μπαμπάς της.

Τα like πήραν φωτιά (μέχρι την ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο έχει ήδη συγκεντρώσει 305.054) κι εμείς θαυμάσαμε την μπέμπα με τα εκφραστικά μάτια και τα πολλά (πολλά όμως) μαλλιά! Και συγκινηθήκαμε με το repost της Chrissy και την καρδούλα που έβαλε στα comments!

Το ζευγάρι ανακοίνωσε την περασμένη Κυριακή την γεννηση της μικρής κι ας είχε γεννηθεί από την περασμένη Τετάρτη, ενώ όταν η ευτυχισμένη μαμά ανέβασε τη φωτογραφία, με την κόρη της και το σκυλάκι τους Puddy, γράφοντας "hi my lulu!", οι followers της, της έδωσαν σχεδόν  ένα εκατομμύριο like.

Nα σας ζήσει Chrissy και John!

Kαι τώρα πώς θα χάσει η Chrissy τα κιλά της εγκυμοσύνης; Εύκολα! Όπως όλες οι celebrities. Μάθε τα μυστικά τους εδώ.