Coachella report: Tα πιο fashionable looks από το πιο διάσημο μουσικό φεστιβάλ της χρονιάς

Αντίγραψε ελεύθερα looks από το IT μουσικό γεγονός της χρονιάς!
Coachella report: Tα πιο fashionable looks από το πιο διάσημο μουσικό φεστιβάλ της χρονιάς



Αν είσαι fan της indie μουσικής, αν σου αρέσει το boho-70s look τότε σίγουρα έχεις κολλήσει στο instagram και έχεις γίνει "stalker" των celebrity που παρευρίσκονται στο Coachella festival

Aν πάλι δεν ξέρεις καν τι είναι το Coachella festival και το ακούς πρώτη φορά, τότε απλά κάνε ένα update στις γνώσεις σου. Είναι ένα μουσικό event τύπου Woodstock (ρώτα τους γονείς σου για περισσότερες λεπτομέρειες) όπου πηγαίνει πολύς κόσμος και αμέτρητοι celebrity.

Πέρα από τα νέα μουσικά γκρουπ, τα art installations που μπορείς να δεις εκεί, μπορείς επίσης να πάρεις έμπνευση από τα street style looks που θα δεις. Η τάση είναι μία ~>  boho και  hippie. Εκεί θα πάθεις overdose από τα κοντά ψιλοκάβαλα σορτσάκια, τα μπλουζάκια  με κρόσια, τα ethnic (κ.α.)κοσμήματα, τα χρωματιστά μαλλιά, τα cropped μπλουζάκια. 

Πάρε μια γεύση από το τι φόρεσαν οι celebrity και αν τολμάς αντίγραψε και εσύ κάποιον συνδυασμό!

H Alessandra Ambrosio στο Coachella, όπως και κάθε χρόνο. Δεν το έχει χάσει ποτέ συτό το event. (Την θυμόμαστε για τις εξαλλοσύνες της αλλά και για τα εκκεντρικά-στιλάτα συνολάκια της.) Στην προκειμένη ταιριάζει αυτό: Sporty Jacket For Cool Nights!

Kαι τι δεν θα δίναμε γι΄αυτό το bomber της Αmbrosio!

H μικρότερη αδελφή της Gigi Hadid. Είναι hot, είναι όμορφη και έχει σχέση με τον The Weeknd. 

-H Bella Hadid ξεσαλώνει. 
-Η Bella Hadid μας εμπνέει στιλιστικά. Μας δείχνει ένα νέο ανατρεπτικό σουτιέν-κόσμημα. Τέλειο;

 

H Chiara Ferragni είναι το κορίτσι των λουλουδιών (και κρατάει Louis Vuitton τσαντάκι)!

Η Emily Ratajkowski κάνει χορευτικές φιγούρες και τσαχπινιές με τις φίλες της. Αν θέλεις να δεις το video τότε μπες στο snapchat της. (Το μάγιο της αναζητείται ήδη!)

H Taylor Hill σε ένα ερωτικό στιγμυότυπο με τον σύντροφό της. Εν τω μεταξύ το σκηνικό είναι ειδυλλιακό (και το see-through For Love and Lemons φόρεμά της επίσης)! 

Η Jamie Chung σε μια αυθόρμητη πόζα με Zimmermann φόρεμα.

Η Κendall Jenner είναι πιο σέξι από τι φαντάζεσαι! Και μας το φανερώνει η μικρή της αδελφή Kylie. Μπες στο instagram της και δες τι ανέβασε. 
Hint: Η Κendall έχει piercing στο στήθος! Κinky;

Και η Kylie Jenner στο Coachella! Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή;  H Jenner junior με Louis Vuitton από πάνω μέχρι κάτω. Καθόλου υπερβολικό!

Εντάξει, πόσο υπέροχο είναι αυτό το Chloe φόρεμα της Suki Waterhouse;

Η Devon Windsor σαν μοντέλο που είναι ξέρει πόσο in fashion είναι αυτό το look! 

H Maria-Olympia έχει εξελιχτεί σε fashion icon!

Ιnfo
Η Maria-Olympia είναι η μεγαλύτερη κόρη του Παύλου Γλίξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ. Είναι γενννημένη στη Νέα Υόρκη και μεγαλωμένη στο Λονδίνο.

Η Rachel Hilbert ποζάρει με ένα kimono! Έχει φτιάξει ένα boho σύνολο που πολύ θα θέλαμε να δοκιμάσουμε στην εξοχή (και να μην μας παρεξηγήσουν!)

Η Sara Sampaio ντυμένη όπως αρμόζει το event!

AND THE WINNER IS: Και αυτό είναι το πιο hot fahion statement της φετινής Coachella! Η Kendall Jenner σε μια σούπερ σέξι πρόταση για το φετινό μας καλοκαίρι (θα το τολμήσεις;): 

Και πάμε σε κάτι πιο juicy ~> Πόσες φορές έχει δείξει η Rihanna το στήθος της; Δες εδώ!