Mε ποιον τα έχει τελικά η Kourtney Kardashian; Με τον Justin Bieber ή με τον Scott Disick;

Μην σε ξεγελάει η φωτογραφία! Εδώ υπάρχει suspence!
Mε ποιον τα έχει τελικά η Kourtney Kardashian; Με τον Justin Bieber ή με τον Scott Disick;



Η Kourtney είχε γενέθλια και ο "πρώην" σύντροφός της Scott Disick της έκανε μια αναπάντεχη αφιέρωση στο λογαριασμό του στο instagram. Της ευχήθηκε "happy birthday" με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Πόσταρε μια φωτογραφία όπου Scott και Kourtney φιλιούνται στο στόμα. Το στιγμιότυπο είναι από το 2009, τότε που το ζευγάρι ήταν μαζί και in love. 

Η Kourtney γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με την αδελφή της Κim και τον Kanye West ενώ ο Scott έκανε εμφάνιση στο Φεστιβάλ Coachella μαζί με την Kendall και την Kylie Jenner.

Το περιοδικό People υποστηρίζει πως η Kourtney βγαίνει με τον Justin Bieber εδώ και μήνες.  Η reality star είχε παρευρεθεί στο L.A. στην συναυλία του Bieber και έπειτα πήγε και στο after party. 

Οι πρώτες υποψίες για αυτό το ειδύλλιο μας μπήκαν από τότε που ο Justin πόσταρε στον λογαριασμό του στο instagram μαι φωτογραφία όπου φιλούσε μια γυναίκα που έμοιαζε full στην Kourtney. Μάλιστα είχε σχολιάσει το εξής: 'The Lord knows.'

O Scott από τι φαίνεται όλο αυτό το σκηνικό μεταξύ Kortney-Justin τον πειράζει και αντέδρασε. Άρα μήπως την θέλει ακόμα;

Πρόσφατα είχαν πάει οικογενειακώς εκδρομή!

Θες να δεις και άλλα gossip; Δες εδώ!