Όταν ο Ben Affleck ράγισε την καρδιά της J.Lo

Και οι celebrities έχουν τις ερωτικές τους απογοητεύσεις.
Όταν ο Ben Affleck ράγισε την καρδιά της J.Lo



Μπορεί να έχουν περάσει 10 ολόκληρα χρόνια από τότε που η Jennifer Lopez χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της Ben Affleck όμως σήμερα, η 45χρονη σταρ αποκαλύπτει πώς ο τότε συμπρωταγωνιστής της στην ταινία «Gigli» της ράγισε την καρδιά μετά από μία διετή σχέση. Στο αυτοβιογραφικό της βιβλίο με τίτλο «True Love» η J.Lo εξηγεί πώς η πρώτη της πραγματική ερωτική απογοήτευση καθόρισε τα γεγονότα που ακολούθησαν στη ζωή της και την οδήγησαν στην επανασύνδεσή της με τον τραγουδιστή Marc Anthony με τον οποίο παντρεύτηκαν την ίδια χρονιά, έκαναν 2 παιδιά και χώρισαν το 2011.

Το απόσπασμα του βιβλίου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ένιωσα λες και κάποιος ξερίζωσε την καρδιά μου. Ο κόσμος συνηθίζει να κάνει διάφορα πράγματα για να κρατάει τον εαυτό του αναίσθητο σε τέτοιες περιπτώσεις. Κάποιοι το ρίχνουν στα ναρκωτικά, άλλοι πίνουν και άλλοι πηγαίνουν σε πάρτι. Εγώ βρήκα παρηγοριά σε έναν άλλο άνθρωπο. Προσπάθησα να βρω κάποιον ο οποίος θα μπορούσε να με κάνει να αισθανθώ αγαπητή και ποθητή τις πιο μοναχικές στιγμές μου. Και τότε ακριβώς ο Marc ξαναεμφανίστηκε στη ζωή μου.»

Στο αυτοβιογραφικό της βιβλίο μιλάει ακόμα για το γάμο της με τον Marc Anthony, τον χωρισμό τους και για όσα ζητάει σήμερα σε έναν σύντροφο.

Σήμερα, μετά τον χωρισμό της με τον χορευτή Casper Smart, εστιάζει στην αγάπη που πρέπει να δείχνει στον εαυτό της καθώς «είναι το κλειδί για να αγαπάς κάποιον και να επιτρέπεις στους άλλους να σε αγαπάνε».

Το βιβλίο της J.Lo θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου.