Ένα διαζύγιο... rock: Τέλος στο γάμο Avril Lavigne-Chad Kroeger

Mόλις ένα χρόνο κράτησε ο έγγαμος βίος για το διάσημο ζευγάρι της rock μουσικής.
Ένα διαζύγιο... rock: Τέλος στο γάμο Avril Lavigne-Chad Kroeger



H Avril Lavigne και ο Chad Kroeger αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από ένα χρόνο γάμου, καθώς οι διαφορές ανάμεσα στο ζευγάρι δεν μπορούν να λυθούν.

Σύμφωνα με το E!News το ζευγάρι δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα του και κάπως έτσι το διαζύγιο είναι θέμα χρόνου να εκδοθεί, μόλις ένα χρόνο μετά τον γάμο τους στην Γαλλία. Κοινός φίλος του ζευγαριού δήλωσε στο περιοδικό: «Τα πράγματα δεν είναι καλά. Σύντομα θα έχουν χωρίσει».

Η 30χρονη, πλέον, Avril ήταν παντρεμένη με τον κιθαρίστα του συγκροτήματος Sum 41, Deryck Whibley, ωστόσο μετά από τέσσερα χρόνια χώρισε: «Η Avril έχει περάσει ήδη ένα άσχημο διαζύγιο. Οι φίλοι της προσπάθησαν πολύ για να δώσει ακόμη μια ευκαιρία στον γάμο της».

Από την πλευρά του, ο 39χρονος Chad, τραγουδιστής του συγκροτήματος Nickelback, βρέθηκε πριν λίγες μέρες σε μπαρ στο Hollywood με τον φωτογραφικό φακό να τον απαθανατίζει χωρίς την βέρα στο δάχτυλο του.

Ο Kroeger γνώρισε την Lavigne κατά τη διάρκεια συνεργασίας, όταν ο Chad έγραψε μουσική για το album της Avril. Η αλήθεια είναι πάντως, πως αρκετοί είχαν προβλέψει πως ο γάμος των δυο rock stars δεν θα είχε πολύ μέλλον...