Χαμός στη showbiz! Η εξομολόγηση του Μαρτάκη, η κοιλιά της Ζυγούλη και η γυμνή φωτογράφιση της Ambrosio

Ήξερες ότι η Άντζελα Δημητρίου έμεινε τέσσερις φορές έγκυος από τον Λευτέρη Πανταζή;
Χαμός στη showbiz! Η εξομολόγηση του Μαρτάκη, η κοιλιά της Ζυγούλη και η γυμνή φωτογράφιση της Ambrosio



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Ετοιμόγεννη η Κάτια Ζυγούλη

Τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Κάτια Ζυγούλη. Το περιοδικό ΟΚ δημοσίευσε φωτογραφίες της εγκυμονούσας και του Σάκη Ρουβά κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο μαιευτήριο Λητώ. Ο δεύτερος γιος του ζευγαριού αναμένεται να έρθει στον κόσμο στα τέλη Απριλίου.

Η Άντζελα έμεινε 4 φορές έγκυος από τον Πανταζή

Αποκαλύψεις έκανε η Άντζελα Δημητρίου στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη για τη σχέση της με τον Λευτέρη Πανταζή.  «Από τον Πανταζή έμεινα έγκυος όχι μία φορά, αλλά τέσσερις φορές και δεν τα κρατήσαμε και πηγαίναμε για γάμο, αφού θέλαμε να κάνουμε καριέρα και όχι γάμο... Δεν το μετάνιωσα, ειδικά με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, γιατί Δούκισσα δεν ξέρεις κάποια πράγματα... Ήμασταν μαζί έξι χρόνια, δεν το ήθελε ο ίδιος να τα κρατήσω...»!

Ο Μουζουράκης και οι φήμες για τα ναρκωτικά

Για τις φήμες που θέλουν τον Πάνο Μουζουράκη και τη Μαρία Σολωμού να παίρνουν ναρκωτικά μίλησε ο τραγουδιστής. 
 «Νομίζω ότι τα προσπερνάμε. Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα ακούσει, αλλά επειδή κατά καιρούς έχουμε ακούσει τα πάντα, είναι άλλο ένα πράγμα το οποίο το ακούσαμε και αυτό» είπε στην κάμερα.

Η εξομολόγηση του Μαρτάκη

Για τις φοβίες που απέκτησε μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη μίλησε στην εκπομπή «Καλημερούδια» ο Κώστας Μαρτάκης. 
 «Φοράω ζώνη, που δεν φόραγα, δεν τρέχω και είμαι πολύ πιο προσεχτικός στο δρόμο, δεν μιλάω στο κινητό. Με τάραξε πολύ ο θάνατος του και απέκτησα φοβίες που δεν είχα πριν» ανέφερε ο τραγουδιστής και αποκάλυψε το ατύχημα που είχε.

Η Alessandra Ambrosio γυμνή

Για τον φωτογράφο David Bellemere πόζαρε ολόγυμνη η Alessandra Ambrosio. Το 34χρονο μοντέλο της Victoria’s Secret  ανέβασε τις φωτογραφίες στο Instagram και όπως φαντάζεσαι έσπασε το ίντερνετ. 

Δες ΕΔΩ τα θέματα στο DownTown που κυκλοφορεί.