Χαμός στη showbiz! Ο γάμος της Μενεγάκη, η έξοδος των Σακελλαρίδη-Τζίμα και η μεταμόρφωση του Τρύφωνα σε Στικούδη

Πώς ήταν η Ελένη Κοκκίδου 34 χρόνια πριν;
Χαμός στη showbiz! Ο γάμος της Μενεγάκη, η έξοδος των Σακελλαρίδη-Τζίμα και η μεταμόρφωση του Τρύφωνα σε Στικούδη



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Η Ελένη θέλει έναν μικρότερο άντρα 

«Μόνο ένας μικρότερος άντρας θα μπορούσε να σταθεί δίπλα μου γιατί είναι τέτοια η ενέργειά μου και με τον σύντροφό μου πρέπει να συμβαδίζουμε σε πολλά» δήλωσε η Ελένη Φιλίνη σε συνέντευξή της στη Σάσα Σταμάτη. Ενώ πρόσθεσε: «Κανένας δεν πρέπει να λέει την ηλικία του. Γιατί τι είναι άλλωστε η ηλικία; Ένας αριθμός που δε λέει απολύτως τίποτα». Μπράβο Ελένη!

Πώς ήταν η Ελένη Κοκκίδου στα 23 της; 

Viral έχει γίνει το βιντεάκι που δείχνει την «Βούλα» της σειράς «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» να πριν από 34 χρόνια. Η ηθοποιός έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 1982 στη σειρά της ΕΡΤ «Κυρία Ντορεμί». 

Η Ελένη Μενεγάκη ξαναπαντρεύεται; 

Μπορεί πριν από μερικές μέρες η Ελένη και ο Μάκης να γιόρτασαν την επέτειο του πολιτικού τους γάμου, όμως οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να παντρεύεται αυτό το καλοκαίρι με παπά και με κουμπάρο. 
 «Έμαθα πως παντρεύεσαι αυτό το καλοκαίρι... Μου το είπε πριν λίγο» ανέφερε ο Νίκος Ζωιδάκης όταν πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης ενώ ακολούθησε δημοσίευμα της εφημερίδας «Freddo» σύμφωνα με το οποίο ο γάμος θα γίνει στα Άχλα και στο «Όναρ» στο μέρος όπου γνωρίστηκαν. 

Γαβριήλ Σακελλαρίδης και Ράνια Τζίμα σε κοινή έξοδο

Στη Νέα Σμύρνη κυκλοφόρησε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και Ράνια Τζίμα για καφέ. Μάλιστα, υπήρχαν περαστικοί που τους πλησίασαν για να τους πουν «συγχαρητήρια» για την εγκυμοσύνη. 

Ο Τρύφωνας Στικούδης

Τι ντύθηκε τις φετινές αποκριές ο Τρύφωνας Σαμαράς; Ο αγαπημένος hair stylist αποφάσισε να μεταμφιεστεί σε Κατερίνα Στικούδη και ιδού τα αποτελέσματα. 

Δες ΕΔΩ ποιοι διάσημοι γδύθηκαν αυτή την εβδομάδα.