Η οικογενειακή φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου: Πόσο μοιάζει με την μαμά της;

Μια τρελή τρελή οικογένεια...
Η οικογενειακή φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου: Πόσο μοιάζει με την μαμά της;



H Τατιάνα Στεφανίδου μπορεί να έχει πολλές υποχρεώσεις λόγω της δουλειάς της, όμως πάνω απ' όλα είναι μια σωστή σύζυγος, μητέρα και νοικοκυρά. 

Μέσα από το προσωπικό της blog, μας ενημέρωσε πως οργάνωσε ένα οικογενειακό τραπέζι, όπου μαγείρεψε πολλές και νόστιμες λιχουδιές τις οποίες μας αποκάλυψε δίνοντας συμβουλές μαγειρικής. Πέραν αυτού όμως, τράβηξε και μια οικογενειακή συλλεκτική φωτογραφία!

"Έκανα ένα οικογενειακό τραπέζι σπίτι. Το αποφάσισα ξαφνικά. Μια μέρα πριν. Γιόρτασα μπαμπά, αδερφό (ναι έχουν το ίδιο όνομα) και ανιψιό- βαφτισιμιό. Δημήτρηδες όλοι.Ο Μίμης, ο Μήτσος και ο Μπο. Παππούς, γιος και εγγονός. Ωραίο, τρυφερό και συγκινητικό συναίσθημα να τους βλέπεις όλους γύρω από το ίδιο τραπέζι. Ωραίο συναίσθημα να τους φροντίζεις", έγραψε γεμάτη ενθουσιασμό.

Εδώ, η Τατιάνα ποζάρει αγκαλιά με τη μητέρα της Άννα και τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο, ενώ μπροστά της κάθονται ο πατέρας της με την κόρη της Λυδία, τον αδελφό της Δημήτρη, τη νύφη της, τον ανιψιό (και βαφτισιμιό της) και την ανιψιά της. Βέβαια, από τη φωτογραφία απουσιάζει ο μεγάλος της γιος, Νικόλας. Ίσως να μην είναι στο πλάνο επειδή τράβηξε εκείνος την φωτογραφία, ποιος ξέρει;