Η κατάρα του Μουτσινά (που χτύπησε και τον ίδιο)

Τι συνέβη; Μάτι είναι; Κακές επιλογές; Το κοινό τους ήθελε και τους 3 μαζί και όχι χώρια; Όποιος φεύγει από το μαντρί τον τρώει ο κακός λύκος;
Η κατάρα του Μουτσινά (που χτύπησε και τον ίδιο)



Ήταν κάποτε μια παρέα. Τηλεοπτική, ξετηλεοπτική, εμείς ως παρέα τους είδαμε και ως παρέα ψηθήκαμε. Ο ένας ήταν πιο κακούλης και πανέξυπνος. Ετοιμόλογος, υπερταλαντούχος, μοντέρνος και σημερινός. Η άλλη ήταν ξανθούλα, λίγο αφελούλα, μια μικρή Μενεγάκη στα πρώτα της βήματα αλλά με πιο ψηλά πόδια και πιο έτοιμη. Αυτηνής της κάνανε πλάκα, λίγο την κοροϊδεύανε, εκείνη έκανε πως δεν καταλάβαινε και χαμογελούσε.  Υπήρχε και μια τρίτη στην παρέα.  Αυτή λοιπόν ήταν πιο εξυπνούλα. Όχι τόσο ετοιμόλογη όσο εκείνος βέβαια αλλά την είχε την τσαχπινιά της και σίγουρα μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του. Οι τρεις τους τα έβρισκαν τέλεια αφού ο καθένας φαινόταν να υπηρετεί το ρόλο του με τον καλύτερο τρόπο και χωρίς παράπονα ή γκρίνιες.

Και ξαφνικά η παρέα διαλύθηκε. Το κανάλι, αλλά κυρίως εκείνος, δεν ήθελε να συνεχίσει κάτι που φαινόταν στα μάτια του ως μια βαρετή πια συνήθεια. Ένιωθε ότι επαναλαμβανόταν, ότι ήθελε να κάνει κάτι άλλο, ότι δεν μπορούσε πλέον να λέει τα ίδια αστεία με τους ίδιους ακροατές- δηλαδή τις δύο συμπαρουσιάστριες του. Κι έτσι η παρέα του Δέστε Τους -που σε περίπτωση που το ξεχάσατε δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να δέσει και χρειάστηκαν πολλές αλλαγές για να φτάσει στην επιτυχία- διαλύθηκε. Η συνέχεια είναι γνωστή. Ο καθένας, όπως γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις, πήρε το δρόμο του και ακολούθησε τις προτάσεις που είχε. Η Μαρία Ηλιάκη πήγε στον ΣΚΑΪ για να κάνει μια νέα εκδοχή του Δέστε τους, δηλαδή μια εκπομπή με παιχνίδια, σχολιασμό εμφανίσεων άλλων παρουσιαστών και πλάκα. Τα πρώτα νούμερα δεν ήταν ιδιαίτερα καλά. 

Η Κατερίνα Καινούργιου από την άλλη έμεινε στον Alpha για να συμμετέχει σε μια άλλη εκπομπή που επίσης κατά κάποιο τρόπο μοιάζει με το Δέστε τους αφού βασίζεται στην ίδια λογική της παρέας και σε παιχνίδια τύπου νηπιαγωγείου που είναι ούτως ή άλλως το νέο trend της ελληνικής τηλεόρασης. Η εκπομπή μέχρι πριν από μερικές ημέρες δεν έκανε καλά νούμερα. 
Όσο για τον ίδιο τον Μουτσινά αποφάσισε να πάει στις Τρίχες, το νέο σήριαλ του ΑΝΤ1 γραμμένο από τον Αλέξανδρο Ρήγα. Κι ενώ η απόφαση του φαινόταν σωστή -αφού ηθοποιός είναι και ο Ρήγας είναι ο καλύτερος στο είδος του άρα το να πάει σε ένα σήριαλ ως πρωταγωνιστής καλό θα ήταν για την καριέρα του. Έλα, όμως, που καμιά φορά δεν αρκούν οι καλές προθέσεις για την επιτυχία και οι Τρίχες τελικά δεν φαίνεται να τα πηγαίνουν καλά.... 

Έτσι ούτε ο Μουτσινάς φαίνεται φέτος να απολαμβάνει την τηλεοπτική χρονιά της ζωής του. Άρα τι συνέβη; Μάτι είναι; Κακές επιλογές; Το κοινό τους ήθελε και τους 3 μαζί και όχι χώρια; Όποιος φεύγει από το μαντρί που έλεγε και ο συγχωρεμένος ο Ευάγγελος Αβέρωφ τον τρώει ο κακός λύκος; 

Εκτός κι αν Ηλιάκη, Μουτσινάς και Καινούργιου έχουν την τύχη των ροκ συγκροτημάτων που τα μέλη τους προσπάθησαν να κάνουν σόλο καριέρα... Δεν πέτυχαν όλοι... Πάρε τους Wham ας πούμε που μόνο ο George Michael τα κατάφερε. Απλώς μένει να δούμε ποιός απο τους 3 είναι ο George και ποιός ο Andrew. Ή ποιός είναι η Παπαρίζου και ποιός το παιδί με το μπουζούκι. 

Υ.Γ. Ο Νίκος Μουτσινάς αξίζει μια πολύ μεγάλη καριέρα. Και θα την έχει ακόμη κι αν στο δρόμο του βρεθούν εμπόδια ή και λάθος αποφάσεις.