Χαμός στη showbiz! O Stavento παρουσιαστής, ο Ουγγαρέζος για τη διακοπή του Spata Live και η έξαλλη Καλλιμούκου

Ποιοι νευρίασαν με τον Παντελή Παντελίδη;
Χαμός στη showbiz! O Stavento παρουσιαστής, ο Ουγγαρέζος για τη διακοπή του Spata Live και η έξαλλη Καλλιμούκου



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Κόβεται το Spata Live 

Στις 26 Φεβρουαρίου θα είναι η τελευταία εκπομπή του Spata Live καθώς ο ANT1 αποφάσισε τη διακοπή του. Την ανακοίνωση έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από την εκπομπή: 
«Νομίζω ότι έχετε συνηθίσει να ακούτε αλήθειες από αυτήν εδώ την εκπομπή και θα τις ακούσετε και τώρα. Λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής και όχι πριν από μία εβδομάδα, ούτε πριν από δύο, ούτε πριν από έναν μήνα, όπως έχει γραφτεί, ενημερωθήκαμε ότι αυτό το όμορφο ταξίδι που λέγεται This is Spata Live, έρχεται προς το τέλος του, όχι τώρα μην ανησυχείτε, δεν μας ξεφορτώνεστε, σε δύο εβδομάδες. Είναι αλήθεια ότι μας τιμήσατε. Θα μιλήσω τώρα, δεν μιλάμε κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά εφόσον λήγει πρόωρα για το This is Spata Live... Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα νούμερα τηλεθέασης με τα οποία μας τιμήσατε, ήταν διαρκώς αυξανόμενα και θα το πω, ήταν διαρκώς επάνω από το ομοειδές προϊόν του ανταγωνισμού. Ωστόσο δυστυχώς οι εποχές είναι έτσι, κι όπως μας εξηγήθηκε και το καταλαβαίνουμε, είναι τέτοιες και τόσο πιεστικές που δεν δίνουν σε ένα κανάλι που κάνει πρωταθλητισμό, όπως κάνει ο ΑΝΤ1, το χρόνο που χρειάζεται να δώσει σε τέτοιες εκπομπές σαν και εμάς, να «χτιστούν» σε μία ζώνη που δεν υπήρχε ποτέ. Όμως, και μόνο για αυτό το 13 -14% που μας φέρατε από το μηδέν, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μας». 

Παρουσιαστής ο Stavento 

Σε ρόλο παρουσιαστή θα δούμε τον Μιχάλη Κουινέλη, σύμφωνα με το newsit.gr. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Stavento θα είναι ο παρουσιαστής μιας φιλόδοξης και πρωτότυπης μουσικής εκπομπής που ετοιμάζει ο ALPHA. 

Χαμός με τον Παντελή Παντελίδης και την γκόμενα στα Κατεχόμενα

Δεν είδαν με καλό μάτι οι Κύπριοι το καινούργιο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη που περιλαμβάνει τους παρακάτω στίχους:  «Με συγχωρείς για τα επόμενα, μα έχω εξετάσει τα ενδεχόμενα, πλέον θυμίζεις σκάρτη γκόμενα, που τριγυρνά στα κατεχόμενα».

Μετά τις αντιδράσεις που προέκυψαν ο τραγουδιστής έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: 

Στο κομμωτήριο του Πάνου Καλλίτση

Το κομμωτήριο του Πάνου Καλλίτση επισκέφτηκαν η Μαρία Ηλιάκη και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και μάλιστα έβγαλαν και μία selfie. 

Έξαλλη η Αντωνία Καλλιμούκου

«Για να καταλάβετε ανωμαλία και κατινιά. Με ενημέρωσαν ότι υπάρχουν ψεύτικα προφίλ που στήνουν ολόκληρους διαλόγους μεταξύ τους για να ρίξουν στάχτη στα μάτια αλλά και για πολλούς άλλους κομπλεξικούς λόγους που είναι για να γελάς» έγραψε η Αντωνία Καλλιμούκου στο λογαριασμό της στο Instagram για τα ψεύτικα προφίλ που έχουν δημιουργηθεί με το όνομά της. 

Δες ΕΔΩ πώς η Sofia Vergara έκλεψε την παράσταση στα Grammys.