Χαμός στη showbiz! Ο Ρουβάς επιστρέφει στο X- Factor, η Παπουτσάκη παίζει Τζόκερ και ο Μπογδάνος συνάντησε την Καινούργιου

Είδες τη selfie της Πόπης Τσαπανίδου;
Χαμός στη showbiz! Ο Ρουβάς επιστρέφει στο X- Factor, η Παπουτσάκη παίζει Τζόκερ και ο Μπογδάνος συνάντησε την Καινούργιου



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Συνάντηση κορυφής! 

Εισέβαλλε στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου ο Κώστας Μπογδάνος με αποτέλεσμα να έχουμε μία συνάντηση κορυφής. Ο παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και έτσι έκανε «ντου» στο Λόγω Tivis. Ορίστε το απολαυστικό στιγμιότυπο. 

H Κατερίνα Παπουτσάκη παίζει Τζόκερ

Περίμενες ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη θα δοκίμαζε την τύχης της στο Τζόκερ; Απ’ ό,τι φαίνεται από το Instagram η ηθοποιός περιμένει να γίνει εκατομμυριούχος. Χαρακτηριστικά έγραψε: «Η τύχη είναι οικογενειακή υπόθεση! Και με jackpot άκρως ονειρική!» 

Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει στο X-Factor

Ο κορυφαίος καλλιτέχνης Σάκης Ρουβάς, θα είναι ο παρουσιαστής του πιο επιτυχημένου μουσικού talent show παγκόσμια, του X Factor, που θα προβληθεί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Σάκης Ρουβάς σήμερα επισκέφτηκε τον ΣΚΑΪ, συναντήθηκε με τον πρόεδρο κύριο Γιάννη Αλαφούζο και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του σταθμού. Ο κορυφαίος Έλληνας star θα παρουσιάσει το μεγαλύτερο μουσικό show που έχει αναδείξει σπουδαία ταλέντα σε όλο τον κόσμο κι έρχεται με πλήρως ανανεωμένο concept και πολλές εκπλήξεις σε μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ!

Σίγουρη είναι και η κριτική επιτροπή του talent show που αποτελείται από το Γιώργο Θεοφάνους, τηνΠέγκυ Ζήνα, την Τάμτα, και τον frontman των Onirama, Θοδωρή Μαραντίνη.
Οι συμμετοχές για το show είναι πολλές και όπως όλα δείχνουν το κανάλι του Φαλήρου μπαίνει για τα καλά και στο χώρο της ψυχαγωγίας.

Η selfie της Πόπης Τσαπανίδου

«Όταν κοιτάς στον καθρέφτη να χαμογελάς στον εαυτό σου. Δίνε του θάρρος. Μαζί του θα είσαι για πάντα!» έγραψε η Πόπη Τσαπανίδου στη σελίδα της στο Instagram και ανέβασε αυτή τη φωτογραφία. Κούκλα; 

Δες ΕΔΩ ποιοι διάσημοι Έλληνες έχουν μεταφυσικές αναζητήσεις.