Χαμός στη showbiz! Η Cindy Crawford αποσύρεται, η Στικούδη ζεσταίνεται και η Sophie Turner κρυφοκοιτάει τον Ryan Gosling

Τι δήλωσε η μαμά της Αθανασίας Νταβαρίνου;
Χαμός στη showbiz! Η Cindy Crawford αποσύρεται, η Στικούδη ζεσταίνεται και η Sophie Turner κρυφοκοιτάει τον Ryan Gosling



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Αμετανόητη φαν!

«Συγγνώμη αγόρια, είμαι πιασμένη» έγραψε η Sophie Turner στα SAG Awards και ανέβασε τη φωτογραφία που βλέπεις στο Instagram. Η ηθοποιός του Game of Thrones σαν παθιασμένη φαν δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της που βρέθηκε κοντά στον Ryan Gosling. Σε καταλαβαίνουμε Sophie...

Η Κατερίνα Στικούδη ζεστάθηκε

«Δε φταίω εγώ ...έχει 20 βαθμούς σήμερα στη Βάρκιζα», έγραψε η Κατερίνα Στικούδη και έδειξε την πρόωρη ηλιοθεραπεία που κάνει. 

Η Cindy Crawford αποσύρεται

Τα 50 της χρόνια κλείνει η Cindy Crawford τον Φεβρουάριο και ανακοίνωσε στο περιοδικό Rhapsody ότι αποχωρεί από το χώρο του modeling. Χαρακτηριστικά είπε: «Δεν υπήρχε οδικός χάρτης για την καριέρα μου. Μπορεί η τύχη να έπαιξε κάποιο ρόλο αλλά το σημαντικό ήταν η θέληση να τολμήσω και να κάνω τα πράγματα διαφορετικό».

Ο Μητσοτάκης τρολάρει τον Τσίπρα

Όπως θα γνωρίζεις, η τιμή του εισιτηρίου άλλαξε από 1,20 σε 1,40 . O Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχασε την ευκαιρία και τρόλαρε τον Αλέξη Τσίπρα τουιτάροντας την παρακάτω φωτογραφία. 

Ουγγαρέζος σε Παππά: Είναι η No1 MILF στην Ελλάδα

Καλεσμένη την Χριστίνα Παππά είχε  Δημήτρης Ουγγαρέζος στο OugaChallenge και την προλόγισε με έναν ανορθόδοξο τρόπο: «Είναι πολύ όμορφη, ο χώρος την εκτιμά πολύ και πιστέψτε με δεν εκτιμά τ' άντερα του, είναι επιχειρηματίας, είναι πολύ καλή ηθοποιός και γενικότερα με ό,τι καταπιάνεται, τα καταφέρνει. Όμως θα ήταν παράλειψη να μην πω ότι θεωρείται η Νούμερο 1 MILF σε ολόκληρη την Ελλάδα» 

Η μαμά της Αθανασίας Νταβαρίνου ευρέθη!  

Έχεις ακούσει τελευταία το όνομα της Αθανασίας Νταβαρίνου; Ο λόγος για τη γυναίκα που βγαίνει μονίμως νικήτρια στις τηλεοπτικές εκπομπές. Η Τατιάνα Στεφανίδου, λοιπόν, εντόπισε τη μαμά της η οποία έκανε τις εξής δηλώσεις: 
«Είναι ανακρίβειες αυτά που λένε για την κόρη μου. Μπορείτε να το βρείτε κι εσείς. Το παιδί δεν έχει κερδίσει ούτε αυτοκίνητο, ούτε υπέρογκα ποσά για να είναι πλούσια και το έβαλαν ανάρτηση στο ίντερνετ, παντού. Έρχονται σπίτι μας, μας χτυπάνε τα κουδούνια, δημοσιοποιούν προσωπικά στοιχεία του παιδιού, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνονται όλα αυτά. Την παίρνουν και της μιλάνε υβριστικά. Η κόρη μου δεν μιλάει σε κανέναν, έχει κλειστεί στο δωμάτιό της και δεν μιλάει σε κανέναν. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στοχοποιήθηκε ένας παίκτης μόνο. Τις περισσότερες φορές κέρδισε πράγματα άνευ αξίας, καλλυντικά και τσάντες. Το πιο ακριβό δώρο που έχει κερδίσει είναι μια ανακαίνιση κουζίνας. Γράφουν για αυτοκίνητα και τεράστια ποσά. Τέσσερις κουζίνες γράφουν ότι κέρδισε. Αν είναι δυνατόν!».

Δες ΕΔΩ τους Έλληνες celebrity με μεταφυσικές αναζητήσεις.