Φουντώνουν τα σενάρια επανασύνδεσης Gwyneth Paltrow-Chris Martin

Μετά τον επίσημο χωρισμό του τραγουδιστή με την Jennifer Lawrence , η ξανθιά ηθοποιός του έπλεξε το εγκώμιο
Φουντώνουν τα σενάρια επανασύνδεσης Gwyneth Paltrow-Chris Martin



Μέλι έσταζε το στόμα της Gwyneth Paltrow για τον πρώην σύζυγό της Chris Martin κατά τη διάρκεια του Amfar inspiration gala ! Η ηθοποιός,που ήταν παρουσιάστρια της φιλανθρωπικής εκδήλωσης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην σύντροφο αποκαλώντας τον “πατέρα της χρονιάς”.

Λίγο πριν καλέσει τον τραγουδιστή του συγκρότημα Coldplay επάνω στη σκηνή , η Gwyneth Paltrow τον αποθέωσε. Στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό του με την Jennifer Lawrence , ο Chris Martin συναντήθηκε με την πρώην σύζυγό του στο κόκκινο χαλί και τροφοδότησαν τις φήμες που μιλούν για επανασύνδεση.

Η όμορφη  παρουσιάστρια της βραδιάς δήλωσε: “Αυτός ο λαμπρός τραγουδιστής και συνθέτης έχει πουλήσει 8 εκατομμύρια δίσκους , έχει κερδίσει κάθε βραβείο που μπορεί να κερδηθεί και κυρίως το βραβείο του πατέρα της χρονιάς , το οποίο κατακτά από το 2004”.

Η Sharon Stone έσπευσε να προσθέσει: “Σας ευχαριστούμε για την εξωτερική σας και την εσωτερική σας ομορφιά,την οποία μας παρουσιάσατε δείχνοντας μας πόσο καλά τα πάτε με τον πρώην σύζυγο σας”.

Να σημειωθεί ότι αυτό το εγκώμιο πλέχτηκε λίγες μέρες μετά το επίσημο τέλος του πολυσυζητημένου ειδυλλίου του τραγουδιστή με τη Jennifer Lawrence.