Η Milla Jovovich είναι εντυπωσιακή και χωρίς μακιγιάζ

Παρόλο που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η καλλονή ηθοποιός εξακολουθεί να εντυπωσιάζει...
Η Milla Jovovich είναι εντυπωσιακή και χωρίς μακιγιάζ



Στα μέσα Αυγούστου η Milla Jovovich ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της Paul Anderson, παραγωγό της επιτυχημένης ταινίας “Resident Evil”. Πριν λίγες μέρες εμφανίστηκε στο Amfar Inspiration Gala και ανακοίνωσε το φύλο του μωρού: “Μάθαμε πως περιμένουμε κορίτσι” είπε καθώς διέσχιζε το κόκκινο χαλί φορώντας ένα κατακόκκινο Donna Karan φόρεμα.

Η 39χρονη καλλονή, παρόλο που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη,δεν έχει πάρει πάρα πολλά κιλά . Το πρόσωπό της ακτινοβολεί από ευτυχία, γεγονός που φαίνεται ακόμα και όταν είναι άβαφη. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την πανέμορφη Milla,κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της σε ινστιτούτο αισθητικής.

Η σταρ του Hollywood εμφανίζεται δίχως ίχνος μακιγιάζ να απολαμβάνει υπηρεσίες μανικιουρ-πεντικιούρ. Φορώντας γυαλιά μυωπίας και ένα άνετο τζιν η ευτυχισμένη μητέρα φροντίζει όσο μπορεί τον εαυτό της. Πρόσφατα δήλωσε ότι αυτό που την απασχολεί αυτή τη χρονική περίοδο είναι τι όνομα θα δώσει στο νέο μέλος της οικογένειας. Εάν κάποιος έχει πρόταση ευχαρίστως να την ακούσει.

Δείτε τις φωτογραφίες της κούκλας Milla Jovovich: