Πρωτοχρονιά του 2016, που θα συναντήσετε τους celebrities;

Βρήκαμε τα οκτώ hotspots, όπου μπορείτε να γιορτάσετε τον ερχομό του νέου έτους με: Rihanna, την οικογένεια Beckham, τον JayZ, την οικογένεια των Kardashians και την αφρόκρεμμα του jet set.
Πρωτοχρονιά του 2016, που θα συναντήσετε τους celebrities;



Αναρωτιέστε που θα κάνουν... ρεβεγιόν οι αγαπημένοι σας διάσημοι; Όταν ο υπόλοιπος κόσμος αποφασίζει να περάσετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δίνοντας πάρτι σε πολυσύχναστα κλαμπ ή στο σπίτι του ,οι  Α-listers μας να το κάνουν λίγο διαφορετικά και ίσως περισσότερο κομψά επιλέγοντας διακοπές σε μερικές από τις πιο εξωτικές τοποθεσίες του πλανήτη.
 
Δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση ως προς το ποιος, θα πάει που για να καλωσορίσει το 2016, αλλά ο κατάλογος των τοποθεσιών φτιάχτηκε σύμφωνα με τις συνήθειες των celebs τα προηγούμενα χρόνια. Σε αυτά τα μέρη πιστεύουμε ότι θα μπορούσατε να συναντήσετε τις αγαπημένες σας διασημότητες να διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Και καλή μας χρονιά! 
 
 
Νησιά Μπαρμπάντος
Γνωρίζουμε ήδη ότι αυτή είναι η πατρίδα της Rihanna και είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι η Θεά της pop θα περάσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς εδώ. Το έχει κάνει και στο παρελθόν και χωρίς να νοιάζεται για τους paparazzi. Δεν είναι όμως μόνο η... Riri η οποία είναι fun των Μπαρμπάντος. Στις ακτές των νησιών συναντάμε και τους: Simon Cowell, Mark Wahlberg και P Diddy, μεταξύ άλλων.
 
 
Aspen
Αν θέλετε να δείτε τους celebs να κάνουν σκι, λίγο πριν ή λίγο μετά την Πρωτοχρονιά, τότε κατευθυνθείτε προς Άσπεν. Η πόλη του Κολοράντο ήταν και παραμένει ο all-time αγαπημένος προορισμός για την: Mariah Carey, Goldie Hawn, Kate Hudson, Jack Nicholson  Antonio Banderas αλλά και πολλούς Έλληνες Jet Setters . Φέτος η Mariah Carey είναι ήδη εκεί και ετοιμάζεται για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Aspen, όπως μας πληροφόρησε αναρτώντας μία φωτογραφία της στο Instagram απολαμβάνοντας μία ζεστή βουτιά σε τζακούζι στο Άσπεν.
 
 
Μεξικό
Όσοι από τους stars του Hollywood θέλουν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ και να μείνουν μακριά από τις κάμερες, ταξιδεύουν για την πρωτοχρονιά στο Μεξικό. Θα συμφωνήσετε μαζί μας για αυτό όταν δείτε τα ονόματα που βρέθηκαν αλλά και θα βρίσκονται εκεί φέτος: George Clooney και η σύζυγός του Amal, η Jennifer Aniston με τον Justin Theroux και οι  Jimmy Kimmel, Emily Blunt, John Krasinski, Howard Stern και Michelle Rodriguez.
 
 
Sant Barts
Αυτό το νησί της Καραϊβικής συγκεντρώνει κάθε χρόνο πολλά διάσημα πρόσωπα. Η νέα χρονιά δεν θα αλλάξει τα δεδομένα. Οι stars έχουν την επιλογή να μείνουν σε μια βίλα, ή να νοικιάσετε ένα γιοτ. Θαμώνες του νησιού είναι οι: Lana Del Ray, Gwen Stefani, Beyonce, JayZ, Lindsey Lohan. Να είστε βέβαιοι ότι θα τους εντοπίσετε και φέτος.
 
 
Las Vegas
Λύση της τελευταίας στιγμής  χαρακτηρίζουν το το Sin City οι διασημότητες για την γιορτή της Πρωτοχρονιάς. Στις υπερπολυτελείς σουίτες των ξενοδοχείων θα συναντήσετε τους: Heidi Klum, Megan Fox, Kim Kardashian και Jenny McCarthy, οι οποίοι διοργανώνουν πάρτι στα prive clubs της πόλης τη βραδιά της αλλαγής του χρόνου.
 
 
Μαλδίβες
Δεν είναι ο προορισμός που προτιμούν οι rich and famous και δεν έχουν υπάρξει πολλές διασημότητες που έχουν φωτογραφηθεί να κάνουν διακοπές και πρωτοχρονιά εδώ. Όμως στις Μαλδίβες συναντάμε τους Beckhams και για τον λόγο αυτό είναι στον κατάλογό μας.
 
 
Μαϊάμι
Όσοι δεν έχουν χρόνο για να επιλέξουν προορισμό ή δεν πρόλαβαν να... κλείσουν κάτι κάνουν ρεβεγιόν στην «γειτονιά» του Μαϊάμι. Οι διάσημοι περνούν τις ώρες τους στην παραλία και τα πάρτι στην Μπόκα Ρατόν. Στην παραλία αυτή πρέπει να πάτε αν είστε funs των: Pitbull, Usher, Enrique Iglesias, Fall Out Boy και Becky G.
 
 
Χαβάη
Ο Jenson Button παντρεύτηκε εδώ, ο Πρόεδρος Obama έρχεται κάθε χρόνο εδώ την Πρωτοχρονιά και ο Steven Tyler κοντεύει να γίνει μόνιμος κάτοικος, τρέχοντας γύρω στο νησί οδηγώντας  μοτοσυκλέτα με την φίλη του Aimee Preston.