Tonis Sfinos: H Χριστίνα Λαμπίρη είναι τρελή για μένα, but I' m busy

Πώς είναι το σεξ με την Carrie Bradshaw;
Tonis Sfinos: H Χριστίνα Λαμπίρη είναι τρελή για μένα, but I' m busy



Συνέντευξη στο περιοδικό DownTown έδωσε ο Tonis Sfinos. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι είναι ο ο fuck buddy της Carrie Bradshaw, ότι έριξε χυλόπιτα στη Χριστίνα Λαμπίρη, ενώ προκάλεσε σε «μονομαχία» τον Γιώργο Λιάγκα. Παρακάτω ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη. 

Τελικά τι έγινε στο τελευταίο video clip σου; Ισχύει ότι κάποιες γυναίκες διέκοψαν τα γυρίσματα επειδή το σενάριο ήθελε άντρα να παντρεύεται με άντρα; 

Άκου να δεις τι έγινε. Πήγαμε να κάνουμε το video clip και χρειαζόμασταν ένα εκκλησάκι στο background για να γίνει ο γάμος. Το θέμα είναι ότι θέλαμε έναν ευκίνητο άνθρωπο για να υποδυθεί τη νύφη και έτσι ήρθε ένας φίλος ηθοποιός who is very energetic και ακρίδας. Τον κρύψαμε, λοιπόν, με βέλο γιατί στο τέλος αποκαλύπτεται ότι η νύφη είναι μια γυναίκα από τις Φιλιππίνες.  Η γυναίκα δεν μπορούσε να τρέξει, γι’ αυτό τη βάλαμε μόνο στο τελευταίο πλάνο. 

Εμείς, πάντως, νομίζαμε ότι ήταν statement για το γάμο ομόφυλων ζευγαριών.

Αν είχα βρει μια ευκίνητη κοπέλα, θα έβαζα κοπέλα. Τελοσπάντων, πήγαμε να κάνουμε το shooting και έσκασε ο κανονικός παπάς με κάτι νεωκόρους. Έξω από το ξωκκλήσι ήταν πολλά πεταμένα used condoms λες και γινόντουσαν όργια κάθε βράδυ, οπότε ήταν εκνευρισμένοι. Πήγαμε και εμείς το πρωί με τον άντρα που ήταν ντυμένος νύφη και τους γύρισαν τα λαμπάκια. Τους εξηγήσαμε τι έγινε και μετά από λίγο εμφανίστηκαν οι θεούσες με τα λιβανιστήρια, οι οποίες δεν έλεγαν να καταλάβουν το concept. Έμπαιναν στη μέση, έκοβαν τα πλάνα και σε κάποια φάση πήραν το λιβανιστήρι του παπά και του το έφεραν στο κεφάλι. Μάλιστα, έπαιρναν το αυτοκίνητο και έκαναν κωλιές για να μπαίνουν μέσα στα πλάνα... Εκεί καταλάβαμε ότι είχε ξεφύγει η κατάσταση. Υπήρχε κόσμος που ήθελε να παίξει στο video clip, η ώρα περνούσε και αποφασίσαμε να πάμε σε άλλο σημείο να κάνουμε τα γυρίσματα.  

Ο Γιώργος Λιάγκας, όμως, πίστευε ότι όλο αυτό ήταν στημένο. 

Να μια ωραία ευκαιρία να απαντήσω στον φίλο μου τον Λιάγκα που είπε μάλιστα ότι «Του φευγάλα η μάνα δεν κλαίει ποτέ».

Γιατί το είπε αυτό; 

Είδε ένα πλάνο που έφευγα με τη μηχανή και ακολουθούσε ο κόσμος για να αλλάξουμε location. Είπε, δηλαδή, ότι ο Tonis είδε τα σκούρα, ότι φοβάται, δεν μπαίνει στον τσαμπουκά και φεύγει. Οπότε ας του πούμε του Γιωργάκη να πιούμε έναν καφέ λίγο με τις μανάδες μας παρέα να δούμε ποια θα κλάψει.

Ποιος είναι μεγαλύτερος εραστής; Ο Tonis, ο Παπακαλιάτης ή ο Σπαλιάρας; 

Ποιοι είναι αυτοί; I don’t know them, αλλά δεν νομίζω ότι μπορούν να συγκριθούν με τον Tonis. 

Για να καταλάβεις, ο Σπαλιάρας είναι ένας τύπος που έχει πάει με 4.000 γυναίκες. Εσύ με πόσες έχεις πάει;

Κοίτα, είναι λίγο περίεργο να μετράς. Τι να μετράω; One, two, three; Σταμάτησα να μετράω χρόνια. Αυτό το κάναμε όταν ήμασταν πιτσιρικάδες και μετρούσαμε τα παγωτά και τα μπάνια στη θάλασσα.  

Έχεις πάει με διάσημες γυναίκες; 

Ναι. Κάποιες δεν ζούνε βέβαια. Έχω πάει με την Donna Summer. Το Ντονάκι. 

Ισχύει ότι έχεις κοιμηθεί και με την Carrie Bradshaw; 

Ναι. Είναι λίγο μανιτζέβελη λόγω διαστάσεων, την μανιπουλάρεις εύκολα. Αλλά περίμενα more. Και μάλλον γι’ αυτό και ο Mr. Big την απέφευγε για πολύ καιρό. 

Έχει τύχει να σε κυνηγάει κάποια Ελληνίδα σταρ και να μην ενδίδεις;

Ναι, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να το πούμε. Καλά θα το πω. Η Χριστίνα Λαμπίρη she loves me, she is crazy about me. 

Και γιατί δεν ενδίδεις; Αφού είναι ωραία γυναίκα. 

Ναι, συμφωνώ, με ενθουσιάζει το γεγονός but I’ m busy. 

Τι θα συμβεί στο Gazi Music Hall το Σάββατο στις 26 Δεκεμβρίου;

Το αναπάντεχο. Το απροσδόκητο. Ετοιμάζουμε ένα after Christmas party. Εσείς απλά να φέρετε ένα κρασί Apelia. 

Περισσότερα στο DownTown που κυκλοφορεί στα περίπτερα. 

Δες ΕΔΩ την Έλλη Στάη γυμνή στο εξώφυλλο του περιοδικού DownTown.