Όταν οι διάσημοι Έλληνες μεταμορφώνονται σε δύστροπους celebrity

Κάν’ το όπως στο Hollywood!
Όταν οι διάσημοι Έλληνες μεταμορφώνονται σε δύστροπους celebrity



Το είδαμε και αυτό! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τόλμησε να κατεβάσει την κάμερα που έστειλε το Epsilon και να πει εκνευρισμένη να μην την τραβάνε άλλο γιατί «της γυρνάει το μάτι». Δες το στιγμιότυπο από τη φωτογράφιση για το ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρά. 

Στιγμές που μας θύμισαν Χολιγουντιανούς αστέρες αλλά και τους παρακάτω celebrity που προσπάθησαν να τους μιμηθούν. 

Όταν η Ευαγγελία Αραβανή και ο Λάκης Γαβαλάς έπεσαν θύματα της φάρσας του «Spata Live»  

Και ποιος δεν ευχαριστήθηκε την φάρσα που έκανε στους celebrity το «Spata Live»; Όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο, οι συντελεστές της εκπομπής πήγαν στην επίδειξη των Mi-Ro και έκαναν πως δεν αναγνώριζαν τους διασήμους, ενώ ζητούσαν μέχρι και τα στοιχεία τους. 

Όταν ο Stan κρύφτηκε από τους παπαράτσι

Ούτε ο Justin Bieber να ήταν! Ο Stan βόλταρε στην Κηφισιά μαζί με το κορίτσι του τη Δήμητρα Μιμή και δεν γλίτωσε από το φακό των παπαράτσι. Παρόλα αυτά, δεν έκρυψε την ενόχλησή του καθώς προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από τα ψώνια του.

Όταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποχώρησε από συνέντευξη

Δεν άκουσε και λίγα ο Τσιμιτσέλης όταν αποχώρησε από συνέντευξη επειδή η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα κάνει και άλλο παιδάκι. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στα «Καλημερούδια» και έδωσε την απάντησή του στους επικριτές του:

Όταν ο Αλέξης Τσίπρας «την είπε» σε δημοσιογράφο

Βέβαια, ο Αλέξης δεν χαιρετάει χαμογελαστός τα πλήθη από το μπαλκόνι, αλλά είναι φανερά εκνευρισμένος και «τη λέει» σε δημοσιογράφο.  
Συγκεκριμένα, όταν ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τον Αυστριακό καγκελάριο Βέρνερ Φάιμαν στο δημαρχείο της Μυτιλήνης προκλήθηκε στην κυριολεξία πανικός. Δεν επιτράπηκε η είσοδος σε ορισμένους δημοσιογράφους και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος με ρεπόρτερ. 
 -Τι θέλετε, βρε παιδιά;
 -Τους μισούς βάζετε, ωραία δικαιοσύνη!
- Και τι θέλετε να κάνουμε τώρα;

Μετά ακούστηκαν φωνές και ο πρωθυπουργός πετάχτηκε νευριασμένος και είπε: «Με αυτή τη συμπεριφορά δεν πρόκειται να μπεις». Δες παρακάτω το βίντεο και βγάλε τα συμπεράσματά σου.

Δες ΕΔΩ τα gossip που μας πάθιασαν το 2015.