Britney Spears: Σήμερα έχει γενέθλια! Το #FollowMe θυμάται γιατί την λατρέουμε ακόμη!

Oh baby, baby!
Britney Spears: Σήμερα έχει γενέθλια! Το #FollowMe θυμάται γιατί την λατρέουμε ακόμη!



Καλό παιδί, παρεξηγημένη ή μια ντίβα για το ντιβάνι του ψυχαναλυτή; Δύσκολα βγάζεις άκρη -τουλάχιστον επιφανειακά- με την περίπτωση της Britney Spears. Σήμερα γιορτάζει τα 34α γενέθλιά της, και εξ αφορμής θυμόμαστε γιατί την λατρεύουμε ακόμη!

(Γιορτάζοντας τα Dirty Thirty)

Το 1992 τραγουδάει ως παιδί θαύμα του Mickey Mouse Club, προετοιμαζόμενη για το μεγάλο μπαμ το 1998 ως ένα ακόμα άγουρο εφηβικό είδωλο με στολή μαθήτριας. Μέχρι σήμερα έχουν μεσολαβήσει αρκετές δεκάδες εξώφυλλα, δίσκοι, επιτυχίες, 2 παιδιά, ένα σερί αποτυχημένων σχέσεων, μαλλιά γλόμπος, αρκετά δημόσια meltdown και πολλά σκαμπανεβάσματα. Κι όμως, η Britney Spears είναι όπως η καριέρα της: ιδιαίτερη και ξεχωριστή – γι αυτό την αγαπάμε!

  • Ήταν το κορίτσι που στο σχολείο που όλοι ήθελαν να είναι.

Το 1999 η Britney Spears σκάει σαν βόμβα μεγατόνων στη μουσική σκηνή με το "Baby One More Time" και πλέον δεν υπάρχει γυρισμός. 

  • Από θεούσα σέξι!

Επιτέλους κλειδώνει στα συρτάρια τη σχολή μαθητούδι και μαζί το υποκριτικά καλό παιδί με το “Oops!... I Did It Again”. Φτάνει πρώτο στο αμερικανικό Billboard και κάνει ρεκόρ πωλήσεων, που χρειάστηκε 15 χρόνια για να το σπάσει η Adele με το άλμπουμ της “25”. Ωδή στην κατακόκκινη λάτεξ ολόσωμη φόρμα! Epic!

  • Ο χωρισμός από τον πρώτο έρωτα...

Ζήσαμε τον πρώτη της χωρισμό από τον παιδικό-εφηβικό της έρωτα σαν να ήταν δικός μας! Πάνω κάτω σε ανάλογες φάσεις της εφηβείας μας βρήκε το όλο πράγμα. Όταν χώρισε με τον Justin Timberlake είχαμε πάθει σοκ. Άλλωστε οι έρωτες κρατάνε για πάντα. Τι όχι; Τουλάχιστον έτσι νομίζαμε! Ο Justin γράφει γι αυτήν το Cry me a river για να απαντήσει η Brit με την μπαλάντα Everytime.

  • Νέα, ωραία και σέξι!

Φάε τη σκόνη μου πρώην! Η Britney ήθελε να μάθει όλος ο κόσμος ότι ξεπέρασε τον Timberlake. Υιοθέτησε μια νέα πιο sexy περσόνα. Πλέον ως γυναίκα φωτιά τραγουδούσε με φίδια αγκαλιά και φασωνόταν με την Madonna. Κλασική περίπτωση που θες να ζήσεις ότι δεν έζησες μέσα σε μια σχέση.

  • Love & Married

Μικρή ήταν, ένα λάθος έκανε για 55 ώρες! Ένας γάμος αστραπή με τον χορευτή της Kevin Federline που έκανε τον Απόστολο Γκλέτσο να βάλει την ουρά στα σκέλια! Έμειναν τυπικά για 2 χρόνια μαζί κάνοντας 2 παιδιά.

  • Είναι fighter!

Μπορεί να υπήρξαν περίεργες στιγμές στη ζωή της κι αλόγιστες αποφάσεις (βλέπε άνωθεν φωτό), όμως εκείνη συνέχισε χωρίς αν το βάζει κάτω. Αμέτρητα βραβεία. Ή όπως μου είπε κι ένας υπέροχος άνθρωπος "Σταμάτα να φοβάσαι και πήδα στο κενό. Μόνο έτσι μαθαίνεις!".

  • Back in track!

Glee, X-Factor, νέα κομμάτια, νέο ωραιότερο σώμα και πιο άνετη από ποτέ! Τι άλλο να ζητήσει!

  • Hot mamma!

Και μιλώντας για νέο ωραιότερο σώμα, έχει περάσει τόσα με το βάρος της. Την έχουμε δει να τρώει σαν να μην υπάρχει αύριο, αλλά το χορευτικό της με την καρέκλα δεν έχει καταφέρει ακόμα άλλος perfomer να ξεπεράσει.

  • Ως γνήσια τοξότης είναι ακόμα παιδί...

...και δεν το κρύβει! Ούτε έχει κόμπλεξ να τιμήσει κάποιον άλλον καλλιτέχνη. Εδώ στο βιντέακι που ανέβασε στο Instagram της χορεύει Adele. 

  • Τα νιάτα μας μυρίζουν Britney!

Μαζί με το άρωμα της Jennifer Lopez, Glow, τα αρώματα της Britney Spears είχαν τη δική τους θέση στο μπουντουάρ μας. 

  • Crazy nostalgic!

Δεν υπάρχει άνθρωπος -straight ή gay- που να μην έχει χορέψει Brit. Πόσο μάλλον να μην ακούει μόνο του. Κι αυτή τη στιγμή κάνω την ώριμη χειρονομία "καθρεπτάκι" σε όποιον τολμήσει να πει "όχι". Χαζοερωτεύεσαι; Είσαι χαρούμενη; Ή απλά θες ένα γνώριμο κομμάτι να ξεχαστείς; Η Britney είναι για κάθε στιγμή!

  • Γιατί αυτό το κομμάτι θα έπρεπε να είναι ύμνος!

Enough said... It's Britney, bitch!