Χαμός στη showbiz! Παπαδημητρίου - Συνατσάκη ξεβάφτηκαν on air και ο Λιάγκας κατά του σέξι Κρητικού

Πώς αδυνάτισε η Νατάσσα Μποφίλιου;
Χαμός στη showbiz! Παπαδημητρίου - Συνατσάκη ξεβάφτηκαν on air και ο Λιάγκας κατά του σέξι Κρητικού



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Πώς αδυνάτισε η Νατάσσα Μποφίλιου; 

Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε η Νατάσσα Μποφίλιου η οποία αποκάλυψε πώς αδυνάτισε.  «Δεν έχω χάσει τόσα κιλά... απλώς σταμάτησα να δουλεύω και ηρέμησα... βρήκα χρόνο για τον εαυτό μου. Άλλαξα τα μαλλιά μου, ξέρεις όταν μεγαλώνεις, θέλεις να ρίχνεις τους τόνους». 

Παπαδημητρίου – Συνατσάκη make up free

Ξεβάφτηκαν στον αέρα της εκπομπής «Καλημερούδια» η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαίρη Συνατσάκη. Ορίστε τα αποτελέσματα: 

Λιάγκας κατά του σέξι Κρητικού: Τον παίρνει η τηλεόραση και τον εξευτελίζει. Είναι ένα αμόρφωτο παιδί

Στην εκπομπή «Όλα» εμφανίστηκε χθες το βράδυ ο σέξι Κρητικός Στάθης Στιβακτάκης. Σήμερα το πρωί, ο Γιώργος Λιάγκας του άσκησε σκληρή κριτική στον τρόπο που διαχειρίζεται τη δημόσια εικόνα του.  «Είναι γραφικός! Τον παίρνει η τηλεόραση και τον εξευτελίζει. Αν μια εκπομπή ενδιαφερόταν σοβαρά για τον άνθρωπο, ας τον έπαιρνε μια εκπομπή να τον ρωτήσει για τα δικαιώματα των αγροτών. Και εγώ θα τον καλούσα γιατί θέλω να κάνω νούμερα. Όμως για τον ίδιο δεν πρέπει να βγαίνει. Δεν του κάνει καλό. Δεν έχει κανένα λόγο, ούτε μόρφωση για να βγαίνει στην τηλεόραση. Ψωνίζεται. Είναι ένα αμόρφωτο παιδί».

Η Νίκη Ξάνθου έβαλε τα κλάματα on camera 

Για το θάνατο του πατέρα της μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη η Νίκη Ξάνθου. Η αθλήτρια λύγισε on camera όταν είπε τα εξής: 
 «Δυστυχώς τον έχασα πριν από 2,5 μήνες και ευτυχώς πρόλαβα και του είπα το ευχαριστώ το μεγάλο. Βέβαια του το έλεγα μια ζωή γιατί το εκτιμούσα μια ζωή αυτό που έκανε για εμένα. Εκτός από τον πρωταθλητισμό ήτανε πάντα δίπλα μου, σε οτιδήποτε προβλήματα και να αντιμετώπιζα πάντα το συζητούσα μαζί του, οπότε για εμένα ήταν πάρα πολύ δύσκολο επειδή αρρώστησε και ήταν άρρωστος ένα 1,5 χρόνο κάπου μπόρεσα και είχα το χρονικό περιθώριο να πενθήσω από πολύ πιο νωρίς, πριν φύγει».

Δες ΕΔΩ ποιες έχει φιλήσει στο στόμα ο Γιώργος Μαζωνάκης.