Sofia Vergara - Joe Manganiello: Φωτογραφίες από το γάμο τους!

Οι πρώτες εικόνες μάς έκαναν να ζηλέψουμε (λίγο).
Sofia Vergara - Joe Manganiello: Φωτογραφίες από το γάμο τους!



Μετά από ένα χρόνο και κάτι μήνες σχέσης, η sexy Sofia Vergara και ο ακόμα πιο sexy Joe Manganiello, παντρεύτηκαν στις 22 Νοεμβρίου στο Breakers Palm Beach Resort στη Florida και τις πρώτες φωτογραφίες που "έφτασαν" από το γάμο τους, τις είδαμε ξανά και ξανά. Γιατί είναι πολύ ωραίο ζευγάρι!

Η Sofia και ο Joe, γνωρίστηκαν τον Ιούλιο του 2014 και η πρόταση γάμου ήρθε μόλις έξι μήνες μετά, σε διακοπές τους στη Hawaii, όταν εκείνος της είπε "Είσαι τα πάντα για μένα" στα Ισπανικά. Λίγες μέρες μετά, ήρθε το δαχτυλίδι και έπειτα ξεκίνησαν οι προετοιμασίες. 

Το Σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε, ήταν το δικό τους Σαββατοκύριακο, αφού του γάμου τους προηγήθηκαν δύο πάρτι, κατά τη διάρκεια των οποίων το ζευγάρι ζήτησε από τους καλεσμένους του να συνεισφέρουν οικονομικά σε κάποια φιλανθρωπικά ιδρύματα που οι ίδιοι είχαν επιλέξει.

Στο γάμο, ο Joe Manganiello φόρεσε John Varvatos, ενώ το νυφικό της Sofia ήταν Zuhair Murad. Ειδικά για την ημέρα, το ζευγάρι και οι καλεσμένοι χρησιμοποίησαν το hashtag #Jofía σε όποια φωτογραφία ανέβασαν σε social media. 

Να ζήσουν!