Kim Kardashian: Tα μυστικά ομορφιάς της

Τα βασικά σημεία στα οποία δίνει έμφαση είναι τα φρύδια –πάντα καλοσχηματισμένα και ποτέ βγαλμένα υπερβολικά, οι γωνίες του προσώπου, οι έντονες βλεφαρίδες που πολλές φορές είναι ψεύτικες και φυσικά τα πλούσια σαρκώδη χείλη.
Kim Kardashian: Tα μυστικά ομορφιάς της



H Kim Kardashian είναι ένα από τα μεγάλυτερα σύμβολα ομορφιάς της νέας εποχής. Μπορεί η 34άχρονη τηλεριάλιτι περσόνα να ξεκίνησε ως ένα άχαρο κορίτσι και στιλίστρια της διάσημης κληρονόμου Paris Hilton, όμως κατάφερε μέσα σε μερικά χρόνια να θεωρείται fashion icon και να κυριαρχεί στις πρώτες θέσεις με τις λίστες των πιο επιδραστικών γυναίκών του πλανήτη. 
Το βασικότερο μυστικό της επιτυχίας της είναι η συνεχής της εξέλιξη χωρίς να αλλάζει την πρώτη ύλη. Δηλαδή, ένα μελαχροινό κορίτσι με πλούσιες καμπύλες. Έχουμε δει το βάρος της να αυξομειώνεται με τρελούς ρυθμούς και η ίδια να παραδέχεται ότι χρησιμοποιεί κορσέδες καθημερινά. 

Βέβαια, αυτό δεν είναι ένα ακόμη άλλοθι για να υποκύπτει σε διάφορους γαστριμαργικούς πειρασμούς! Κάθε πρωί κάνει τζόκινγκ για ένα μισάωρο και στη συνέχεια καταναλώνει ένα ειδικό shake πρωτεϊνών. Ενώ, το διατροφικό της πρόγραμμα το επιμελείται σεφ και το διαφοροποιεί κάθε δέκα μέρες με τη βοήθεια διατροφολόγου. Το μενού της περιλαμβάνει βιολογικά λαχανικά και φρούτα, κρέας, ψάρι και αυστηρά περιορισμένες ποσότητες υδατανθράκων..

Διασφαλίζοντας την σωματική της ευεξία πρώτα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ ακολουθούν με την ίδια αν όχι μεγαλύτερη σημασία!

Η καθημερινή της τελετουργία περιλαμβάνει μπάνιο, καθαρισμό και μακιγιάζ, ενώ όταν δεν έχει διάθεση τα ηνία αναλαμβάνει η περίφημη ομάδα ομορφιάς της όπως την αποκαλεί. Με ένα τηλεφώνημα στο σπίτι της καταφτάνουν ο μακιγιέρ και οι κομμώτριες της. 

Τα βασικά σημεία στα οποία δίνει έμφαση είναι τα φρύδια –πάντα καλοσχηματισμένα και ποτέ βγαλμένα υπερβολικά, οι γωνίες του προσώπου, οι έντονες βλεφαρίδες που πολλές φορές είναι ψεύτικες και φυσικά τα πλούσια σαρκώδη χείλη. 

Στη συνέχεια, τα μαλλιά της που πολλές φορές τα έχουμε δει να αλλάζουν μήκη με τη βοήθεια εξτένσιον, τα λούζει 2 φορές την εβδομάδα. Μετά που τα λούζει, η κομμώτρια τα φορμάρει απλά. Έπειτα την επόμενη, με ενυδατικά έλαια και προϊόντα styling, τα χτενίζει είτε σε έντονες μπούκλες είτε σε κυματισμούς. Με αυτόν τον τρόπο, για τις επόμενες μέρες μπορεί να τα διατηρεί χωρίς να φαίνονται ότι χάνουν τη φόρμα τους. Ενώ, μέχρι το επόμενο ραντεβού με την κομμώτρια της τα πιάνει κότσο, μόνο και μόνο για να ακολουθήσει πάλι όλη την παραπάνω διαδικασία από την αρχή!

Μην νομίζεις, όμως, ότι πάντα προλαβαίνει να είναι αψεγάδιαστη. Για να το καταφέρει αυτό η τελειομανής Kardashian αποκάλυψε κατά τη διάρκεια ενός 4άωρου μαθήματος ομορφιάς που έδωσε με τη βοήθεια του μακιγιέρ της Mario Dedivanovic ότι συχνά αγνοεί τους δύο απαράβατους κανόνες του beaute: να μην κοιμάσαι μακιγιαρισμένη και να αποφεύγεις πάση θυσία τα σολάριουμ. Αμ δε!

Όλοι πίστεψαν ότι αστειευόταν. Κι εσύ το ίδιο δεν θα νόμιζες βλέποντας την τέλεια επιδερμίδα της; Όμως, λίγο αργότερα, ανέφερε ξανά αυτήν την περίεργη τακτική της λέγοντας «Κάποιες φορές είμαι τόσο κουρασμένη που δεν ξεβάφω το πρόσωπο μου» προσθέτοντας στη συνέχεια ότι έχει τελειοποιήσει την τέχνη του…ύπνου με πλήρες μακιγιάζ. 

Συγκεκριμένα, όταν κοιμάται βαμμένη δεν γυρνάει δεξιά αριστερά στο μαξιλάρι της για να μην πασαλειφτεί και το αποτέλεσμα τη δικαιώνει, καθώς έτσι μπορεί να διατήρησει το μακιγιάζ της για 24 ώρες συνεχόμενα! «Κοιμάμαι βαμμένη όταν ταξιδεύω. Χρησιμοποιώ σατέν μαξιλαροθήκες και αν κοιμάμαι κατά τη διάρκεια πτήσης για κάποιο event όταν προσγειώνομαι, κάνω μια στάση στο μπάνιο για ένα μικρό ρετούς στη βάση, αλλά ουσιαστικά όλα τα υπόλοιπα είναι έτοιμα». Τσάμπα, δηλαδή, οι νουθεσίες τόσων χρόνων των δερματολόγων μέσα από περιοδικά και τηλεοράσεις!

Ακόμη, η άλλη λεπτομέρεια που άφησε το κοινό του μαθήματος της με το στόμα ανοικτό ήταν η απάντηση της στην ερώτηση για το αγαπημένο της self-tanner. Εκείνη φυσικά απάντησε το προϊόν από τη σειρά της "Kardashian Glow" επεξηγώντας ότι «αλλά χρησιμοποιώ τις ειδικές λοσιόν που βάζουμε στα κέντρα σολάριουμ. Έχω ψωρίαση οπότε είναι σημαντικό για μένα να επισκέπτομαι συχνά τα κέντρα σολάριουμ». 

Βέβαια, εκτός των σολάριουμ, η Κιμ λατρεύει τις επισκέψεις στα σαλόνια ομορφιάς. Σε μια τέτοια επίσκεψη αποκάλυψε με ποστ στο ινσταγκραμ ότι την σπλάτερ εμμονή της που δεν είναι άλλη από τις θεραπείες προσώπου με αίμα. 

Μικρές βελονίτσες που περιέχουν ποσότητα από το αίμα της τρυπάνε τις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας! 

Λένε ότι για να σπάσεις του κανόνες και να δημιουργήσεις δικούς σου, πρέπει πρώτα να τους ξέρεις. Κι όταν η συζήτηση έρχεται στο θέμα ομορφιά, κανείς δεν τους ξέρει καλύτερα από την Kim Kardashian!

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που την χρήζουν ως τη Marilyn Monroe του 21ου αιώνα.

Δες ΕΔΩ τις πιο σέξι στιγμές της Kim Kardashian.