Χαμός στη showbiz! Τα λόγια της Μενεγάκη για την επίθεση το Παρίσι, το νέο τατουάζ της Συνατσάκη και η σπόντα της Γερμανού

Σ' αρέσει η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση;
Χαμός στη showbiz! Τα λόγια της Μενεγάκη για την επίθεση το Παρίσι, το νέο τατουάζ της Συνατσάκη και η σπόντα της Γερμανού



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Η Ελένη Μενεγάκη για την επίθεση στο Παρίσι

Ντυμένη στα μαύρα εμφανίστηκε στην εκπομπή της σήμερα η Ελένη Μενεγάκη η οποία αναφέρθηκε στην επίθεση στο Παρίσι και έδωσε το λόγο στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο:  «Καλησπέρα σας και καλή μας εβδομάδα. Τι σημαίνει καλή... όχι αναστατώσεις, ηρεμία, αγάπη και η γλυκιά μας καθημερινότητα... Καλησπέρα σε όλους και θα ξεκινήσω με τον Θοδωρή γιατί εσύ έχεις γνωστούς και φίλους και στενές οικογενειακές σχέσεις με Παρίσι, με ανθρώπους που ζουν εκεί»!

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη σε οικογενειακές στιγμές

Πώς περνάνε έτσι τα χρόνια πώς! Ο Αλέξανδρος Ρουβάς έκλεισε χθες τα 4 του χρόνια και η Αναστασία Ρουβά τα 7 πριν από μερικές μέρες. Γι’ αυτό και οι διάσημοι γονείς τους, ο Σάκης και η Κάτια διοργάνωσαν πάρτι γενεθλίων και ανέβασαν στα social media χαρούμενες οικογενειακές στιγμές. Φυσικά, εκεί ήταν και το τρίτο τους αδερφάκι, η 2χρονη Αριάδνη. 

Σ’ αρέσει η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση; 

Από εδώ Σοφιάννα Μηλιαρέση η κόρη της Μαίρης, της γυναίκας «Ρουκ Ζουκ». Η 19χρονη έχει γίνει μια εντυπωσιακή γυναίκα και μάλιστα παίζει στο νέο βίντεο κλιπ του Λάμπη Λιβιεράτου. 

Το νέο τατουάζ της Μαίρης Συνατσάκη

Το νέο της τατουάζ μας έδειξε η Μαίρη Συνατσάκη από το Instagram το οποίο μιλάει για την ευγνωμοσύνη:
 «Η Ευγνωμοσύνη Δημιουργεί Μαγεία». Έγραψα αυτές τις λέξεις σε αυτό το σημείο για να τις βλέπω συνέχεια. Για να μην ξεχνιέμαι ποτέ. Για να μην με παρασέρνουν οι καθημερινές γκρίνιες ή οι πραγματικές δυσκολίες. Γιατί ακόμη και στα χειρότερα που ζούμε, τουλάχιστον έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας και αναπνέουμε και αυτά είναι σχεδόν όσα χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να τα αλλάξουμε και να τα φτιάξουμε. Και είναι απολύτως αρκετά για να νιώθουμε ευγνωμοσύνη και να κρατάμε ένα Ευχαριστώ ζωντανό μέσα μας. Ακόμη κι αν σας ακούγεται χαζό ή ανούσιο [δεν θα είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο χαζό και ανούσιο πράγμα που θα κάνετε σε αυτήν την ζωή, σίγουρα!] εγώ λέω κάντε το. Βρείτε τον δικό σας λόγο που νιώθετε ευγνωμοσύνη και πείτε ένα "Ευχαριστώ" ειλικρινές, που θα εννοείτε και μπορεί να σας αρέσει αυτό το συναίσθημα που μοιραία θα δημιουργηθεί.

Η ανακοίνωση του Epsilon για τον Νίκο Ευαγγελάτο 

Μπορεί να ξέραμε για τη μεταγραφή του Νίκου Ευαγγελάτου στο «Epsilon» από το Σαββατοκύριακο, όμως μόλις σήμερα το κανάλι έβγαλε και την επίσημη ανακοίνωση: 
 «Από τις αρχές Δεκεμβρίου η ενημέρωση ξεκινάει από… Ε TV ! Η δημοσιογραφική ομάδα των Παραπολιτικών και δημοσιογραφική ομάδα του Νewsit ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν ένα δίωρο τηλεοπτικό ενημερωτικό πρόγραμμα που θα μεταδίδεται από το ETV και θα παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος. Από τις αρχές Δεκεμβρίου καθημερινά από τις 18:45 ως τις 21:00 στο Ε TV η ενημέρωση ξαναβρίσκει την ουσία της.
Συντονιστείτε!»

Ο Νίνο κατά των talent show

Τι και αν ο ίδιος έγινε διάσημος μέσα από το talent show του «Fame Story»; Ο ίδιος σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Hello» δήλωσε τα εξής: 

Αν σου έλεγαν να πας σε ένα talent show ως κριτής, θα το έκανες;

Τα talent shows δε γίνονται πια για τα παιδιά, δεν τα στηρίζουν, κι αυτό ξεκίνησε από όταν κατάλαβαν ότι θα έχουν περισσότερη τηλεθέαση αν κάνουν παιχνίδι με τους κριτές. Δεν έχω κάτι μαζί τους, αλλά δεν μπορώ να μην πω την αλήθεια. Ήρθα σε αυτό τον κόσμο για να λέω αυτό που πιστεύω και για αυτό ακριβώς πρόκειται.

Λες, δηλαδή ότι τα παιδιά μετά τα talent shows δεν υφίστανται καλλιτεχνικά;

Μα, και τα δημοσιεύματα δεν ασχολούνται μαζί τους, αλλά με κριτές.

Το υπονοούμενο της Ναταλίας

Ίντριγκα ήθελε ο Γιώργος Λιάγκας και ίντριγκα προκάλεσε. Όταν η Ναταλία Γερμανού βρέθηκε σήμερα στο πρωινό του Ant1, άρχισαν να μιλάνε για τους συντρόφους που ενδεχομένως την εκμεταλλεύτηκαν για κερδίσουν δημοσιότητα. Δες τι είπαν:

Δες ΕΔΩ τις φωτογραφίες που οι διάσημοι θέλουν να ξεχάσουν.