Χαμός στη showbiz! H Ρία Αντωνίου τρέλανε το Instagram, ο Δημήτρης Γιαννέτος είναι κατάξανθος και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έγινε τσάντα

Η παρέα του «Παρά Πέντε» είναι παρεξηγημένη;
Χαμός στη showbiz! H Ρία Αντωνίου τρέλανε το Instagram, ο Δημήτρης Γιαννέτος είναι κατάξανθος και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έγινε τσάντα



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Η Ρία Αντωνίου τρελαίνει το Instagram 

Να πώς επανήλθε στην επικαιρότητα η Ρία Αντωνίου. Η ξανθιά καλλονή που είναι celebrity στην Ιταλία ανεβάζει τις πιο σέξι φωτογραφίες στα social media. Πάρε μαθήματα! 

Η Μαρία Ηλιάκη θέλει να γίνει μάνα

Έτοιμη να γίνει μάνα είναι η Μαρία Ηλιάκη, όπως αποκάλυψε στο Πρωινό. Δες στο βίντεο τον διάλογο που έκανε με τη Σάσα Σταμάτη. 

Στο Παρά Πέντε να τσακωθούν; 

Θα έχει πέσει στην αντίληψή σου ότι η παρέα του «Παρά Πέντε» δεν κάνει παρέα πια. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην εκπομπή «Τετ α τετ» αποκάλυψε ότι έχουν γίνει παρεξηγήσεις. Χαρακτηριστικά είπε:

 «Αν χαθήκαν κάποιοι άνθρωποι που τότε είχαν ενωθεί πολύ...Γιατί με κάποιους έτσι και αλλιώς χαθήκαμε από τον επόμενο χρόνο....Αν αξίζει να συναντηθούν, θα ξανασυναντηθούν. Αυτό θα πω εγώ. Αν δεν αξίζει, έπρεπε να χαθούν. Έχουν γίνει παρεξηγήσεις, έχουν γίνει αδικίες, έχουν ειπωθεί λόγια. Έχουν γίνει διάφορα πράγματα μέσα σε αυτά τα χρόνια». 

Ο Δημήτρης Γιαννέτος έκανε το μαλλί πλατινέ 

Ο Έλληνας hair expert και make up artist, ο οποίος κάνει καριέρα στην Αμερική έκανε μία μεγάλη στιλιστική αλλαγή. Ιδού τα αποκαλυπτήρια του νέου του μαλλιού. 

Γιώργος Καραμίχος: «Δεν είχα να φάω. Έλεγα να πάρω λεωφορείο ή ένα πακέτο μπισκότα;»

Ήξερες ότι ένας από τους πιο σέξι ηθοποιούς της Ελλάδας τα έχει περάσει δύσκολα στη ζωή του; Συγκεκριμένα δήλωσε στην εκπομπή «Καλημερούδια»: «Υπήρχαν μέρες που κυριολεκτικά δεν είχα να φάω.

Είχα 1,5 δολάριο μια μέρα και έλεγα να πάρω το χαρούμενος λεωφορείο για να πάω σπίτι μετά τη σχολή η να πάρω ένα πακετάκι με μπισκότα και τυρί; Και πήρα τα μπισκότα με το τυρί και περπάτησα 4,5 ώρες μέχρι το σπίτι. Ήμουν γιατί ένιωθα πολύ δημιουργικός». 

Θες μια τσάντα Σταματίνα Τσιμτσιλή;

Κοίτα να δεις που η Σταματίνα Τσιμτσιλή έγινε τσάντα. Την είδαμε στο Instagram της και μάθαμε ότι την έφτιαξε ο Λάκης Γαβαλάς ειδικά για εκείνη. 

Δες ΕΔΩ τη συνάντηση του Δημήτρη Γιαννέτου με την Caitlyn Jenner.