Ας μιλήσουμε για κιλά όπως η Πετρουλάκη! Τι λέει η ζυγαριά των διασήμων;

Πότε είναι περιττό να συζητάμε για περιττά κιλά.
Ας μιλήσουμε για κιλά όπως η Πετρουλάκη! Τι λέει η ζυγαριά των διασήμων;



Τα κιλά της αποκάλυψε η Ελένη Πετρουλάκη στο Instagram προκαλώντας διάφορα σχόλια. Η διάσημη γυμνάστρια έγραψε ότι είναι 62.5 αναφέροντας σε σχόλιό της ότι περιμένει μήπως και η ζυγαριά αλλάξει γνώμη, γεγονός που έκανε κάποιες γυναίκες να απορήσουν που διαμαρτύρεται για τα κιλά της. 

Κάτι που μας έκανε να αναζητήσουμε τα κιλά και άλλων διάσημων Ελληνίδων. 

Κατερίνα Καινούργιου

Κιλά: 57

Ύψος: 1,71

Η δήλωση: Το βάρος μου είναι φυσιολογικό, είμαι 1.71 και ζυγίζω 57 κιλά. Απλά έχω χάσει πάρα πολλά κιλά τα τελευταία χρόνια με πολλή γυμναστική και προσεκτική διατροφή. Τρώω και τα γλυκά μου και τα τηγανητά μου και τις μακαρονάδες μου. Δεν μου αρέσουν οι στερήσεις.

(Εφημερίδα Αγορά)

Μαρία Μπεκατώρου 

Κιλά: 52

Ύψος: 1,60 

Η δήλωση: Τώρα είμαι 52 κιλά, ενώ στα αδύνατα μου είμαι και 50. Στην εφηβεία όμως είχα φτάσει τα 65. 

(Περιοδικό Εγώ)

Μαρία Κορινθίου 

Κιλά: 64

Ύψος: 1,70 

Η δήλωση: Δεν έχω ζυγιστεί τελευταία. Έχω ύψος 1,70 και πρέπει να είμαι γύρω στα 64 κιλά. Το κακό είναι πως ακόμα και ένα κιλό να πάρω μου φαίνεται κατευθείαν, όπως επίσης και ότι με παχαίνει η τηλεόραση. Ο θετικός άνθρωπος είναι πάντοτε όμορφος και ερωτικός. Ό,τι είμαστε πηγάζει από μέσα μας. Το πιστεύω ακράδαντα. Υπάρχουν γυναίκες υπέρβαρες που είναι τρομερά ερωτικές, όπως και από την άλλη κάποιες αδύνατες με αψεγάδιαστο σώμα που όμως δεν εκπέμπουν καθόλου ερωτισμό. Για εμένα δεν έχει σημασία η εικόνα. Ένας όμορφος ψυχικά άνθρωπος αποπνέει ερωτισμό. Και στην τελική, για ποιο λόγο να δέχεται ένας άνθρωπος ρατσισμό; Ποιος είναι τόσο τέλειος που θα κατακρίνει τον οποιοδήποτε για το οτιδήποτε. Τι τους αφορά αν ο άλλος είναι πιο παχύς, λευκός, μαύρος, γκέι, staight, οτιδήποτε. 

(Περιοδικό Εγώ)

Ντορέττα Παπαδημητρίου  

Κιλά: 57 

Ύψος: Ε δεν θα είναι 1,70; 

Η δήλωση: Είμαι 57 κιλά. Δεν περιορίζω την όρεξή μου. Τρώω ό,τι θέλω, αλλά σε μικρές ποσότητες και ανά τρίωρο. Αυτή η μέθοδος με έχει βολέψει. Συνήθως το πρωί επιλέγω ένα τοστ. Το μεσημέρι ό,τι φαγητό υπάρχει στο σπίτι. Δεν καταναλώνω δύο μεγάλα γεύματα. Δεν καταπιέζομαι. Γλυκά και τηγανητά δεν τρώω γιατί δεν μου αρέσουν ούτως ή άλλως. Από την άλλη, έχω αδυναμία στα ψωμιά, τα τυριά και τα αλλαντικά, που τα τρώω, αλλά με μέτρο.

(Περιοδικό Εγώ) 

Ελεωνόρα Μελέτη

Κιλά: 62

Ύψος: 1,70 

Η δήλωση: Όταν ξεκίνησα τον Πρωινό Καφέ ήμουν 57 κιλά ενώ τους πρώτους πέντε μήνες επέστρεψα στο κανονικό μου βάρος που είναι 62 κιλά, τα οποία και διατηρώ από τότε. Έχω ύψος 1.70 και οι διαστάσεις μου είναι 89, 67, 98 γάμπα 37. Δεν είχα ποτέ κόμπλεξ με το σώμα μου, μου αρέσει πολύ να κυκλοφορώ με μαγιό το καλοκαίρι, και μάλιστα φοράω Brazilian! Το δυνατό μου σημείο πάνω μου πιστεύω και δηλώνω ότι είναι ο πισινός μου γιατί είναι τόσο- όσο, ώστε να με κάνει να νιώθω θηλυκό. Μου αρέσει να τον τονίζω με στενά τζιν κυρίως χαμηλοκάβαλα , ενώ όταν γυμνάζομαι φοράω κολάν midi, δηλαδή μέχρι τη μέση της γάμπας.

(Queen)

Δούκισσα Νομικού 

Κιλά: 56 

Ύψος: 1,75

Η δήλωση: Προσέχω, αλλά όχι υπερβολικά. Δεν μου αρέσει καθόλου η λέξη δίαιτα, γιατί εμπεριέχει τη λέξη στέρηση. Εμένα η στέρηση μού προκαλεί πανικό. Προσπαθώ να κάνω σωστή διατροφή, αλλά είμαι πολύ τυχερή γιατί από πολύ μικρή η μητέρα μου με έβαλε σε αυτόν τον τρόπο ζωής. Αν ο τρόπος που έχεις μάθει να ζεις είναι υγιεινός, μετά δεν σου φαίνεται πολύ δύσκολο. Είμαι 56 κιλά και  έχω ύψος 1,75. 

(Μεσημεριανή Μελέτη)

Δες ΕΔΩ ποιες celebrity λύγισαν στο άκουσμα του νέου τραγουδιού της Adele.