Χαμός στη showbiz! Ο ελληνικός Χολιγουντιανός γάμος, ο Bill Clinton με τον Φαίδωνα Κεφαλέα και ο έξαλλος Γιάννης Τσιμιτσέλης

Ποιο πρόσωπο αποχωρεί από το «Κάτω Παρτάλι»;
Χαμός στη showbiz! Ο ελληνικός Χολιγουντιανός γάμος, ο Bill Clinton με τον Φαίδωνα Κεφαλέα και ο έξαλλος Γιάννης Τσιμιτσέλης



Χαμός έγινε και σήμερα στην ελληνική showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση;  Voila!

Αποχωρεί από το «Κάτω Παρτάλι» 

Και ενώ όλα είναι έτοιμα για τη δεύτερη σεζόν της σειράς «Κάτω Παρτάλι», η εφημερίδα «Espresso» μόλις αποκάλυψε μία απουσία που θα γίνει αισθητή. Η Νάντια Κοντογεώργη δεν θα είναι πια στο σίριαλ καθώς συμμετέχει και στην παράσταση «Όπερα της πεντάρας». Παρόλα αυτά, η παραγωγή προσπαθεί να την έχει έστω και σε μερικά επεισόδια.

Γάμος αλά Clooneys 

Η κόρη του επιχειρηματία Βλάση Σταθοκωστόπουλου, Αφροδίτη Σταθοκωστόπουλου και ο εφοπλιστής Νίκος Μπάκος παντρεύτηκαν στη Βενετία και στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στην όμορφη Βενετία. Μάλιστα, το ζευγάρι κλείσει δωμάτια στο επτάστερο «Aman Canal Grande», δηλαδή το ξενοδοχείο που φιλοξένησε το γαμήλιο πάρτι του George Clooney και της Amal Alamudin. Σημείωσε ότι από το γάμο απουσίαζε η Κατερίνα Καινούργιου, για την οποία όλοι λένε ότι έχει χωρίσει. 

Ο Bill Clinton με τον Φαίδωνα Κεφαλέα

Στην Αμερική βρίσκεται ο Φαίδων Κεφαλέας, ο οποίος παρεμπιπτόντως συναντήθηκε με τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ George Bush. O Έλληνας παρουσιαστής παρακολούθησε μια διάλεξη και έγραψε στο Instagram το εξής:  «Στη συνέχεια έρχεται ένα ενδεχόμενο πλάνο για την Ελλάδα».

Πού χάθηκε η Μάρω Λύτρα;

Θυμάσαι την Μάρω Λύτρα από το Fame Story που είχε ερωτικό ειδύλλιο με τον Κώστα Καραφώτη; Η τραγουδίστρια ζει στον Καναδά και εργάζεται ως νοσηλεύτρια, όμως εκφράζει τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες μέσω της ζωγραφικής. 

Θα ντυθεί γαμπρός ο Παύλος Χαικάλης

Ήξερες ότι ο Παύλος Χαικάλης αυτή την Παρασκευή θα ντυθεί γαμπρός με κουμπάρα τη Χριστίνα Λαμπίρη; Ο ηθοποιός μίλησε στο «Πρωινό» και δήλωσε τα εξής: «Ο γάμος θα είναι κλειστός, δεν αξίζει τον κόπο να παίρνει τέτοιες διαστάσεις, δεν μου αρέσει να δημοσιοποιώ κάτι. Δεν είμαι ο Πρίγκιπας Χάρι για να γίνει θέμα. Ελπίζω κάποιοι να το σεβαστούν αυτό. Δεν είμαι άνθρωπος που κρατάω υψηλούς τόνους». Σύντροφός του είναι η Μαρία Λύκου. 

Γιατί έγινε έξαλλος ο Τσιμιτσέλης; 

Δεν άκουσε και λίγα ο Τσιμιτσέλης όταν αποχώρησε από συνέντευξη επειδή η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα κάνει και άλλο παιδάκι. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στα «Καλημερούδια» και έδωσε την απάντησή του στους επικριτές του: 

«Εκεί που ξεκινάμε και μιλάμε, ξαφνικά μου πετάει την κλασική ερώτηση αν θα κάνω δεύτερο παιδί ή τρίτο παιδί ή το οποιοσδήποτε θέλει να κάνει κουμάντο για το πότε θα κάνω εγώ παιδί, πότε θα κάνω sex, πότε θα πάω στην τουαλέτα. Αν είναι τόσο σημαντικό αυτό το πράγμα για να ξεχάσουμε οτιδήποτε συμβαίνει σε αυτή την χώρα, αν κάνω τόσο καλό στην Ελλάδα, θα αποχωρώ από κάθε συνέντευξη μέρα παρά μέρα. Αν είναι να ασχολούμαστε με αυτό και δεν έχουμε άλλα θέματα, αν εγώ μπορώ να λύσω το πρόβλημα της σακούλας με την αποχώρηση μου από μια συνέντευξη, θα φεύγω και μπορώ να κάνω και θεαματική έξοδο. Εγώ πες πως θέλω να κάνω παιδί στα 5 χρόνια πρέπει να το δηλώσω; Δηλαδή συγγνώμη θα με ρωτήσουν ”αν πας για δεύτερο παιδί”, εγώ θα πω ”ναι καθόμαστε με την γυναίκα μου και το κάνουμε 5 φορές την μέρα και προσπαθούμε να πιάσει παιδί;”».

Δες ΕΔΩ γιατί η Μαργαρίτα Παπανδρέου ξέρει από Άρλεκιν.