Angelina Jolie και Brad Pitt στη συνέντευξη της χρονιάς

Μίλησαν για το γάμο τους, τις επεμβάσεις της Angelina, τον καρκίνο, την οικογένεια τους και τη νέα τους ταινία που βγαίνει στις αίθουσες.
Angelina Jolie και Brad Pitt στη συνέντευξη της χρονιάς



Είναι η συνέντευξη που όλοι περιμέναμε. Σε απάντηση των φημων ότι η ταινία By the Sea, που περιγράφει την προβληματική ζωή ενός ζευγαριού, είναι πιστή κόπια της ζωής της Angelina Jolie και του Brad Pitt, εκείνοι συνειδητοποιημένοι, αγαπημένοι και με ήπιους τόνους μίλησαν για την ισορροπημένη ζωή τους.

"Δεν θα μπορούσαμε να υποδυθούμε ένα τέτοιο ζευγάρι αν ήμασταν όντως σαν και αυτό", είπε η Angelina που γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην ταινία. Πολυπράγμων στο σινεμά "στην κουζίνα όμως δεν έχει καμία δουλειά", δηλωσε ο Brad, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά, πόσο ακομπλεξάριστος είναι.

Η συνέντευξη του ζεύγους, δόθηκε στο δημοσιογράφο του NBC, Tom Brokaw και οι δυο μάς εξέπληξαν ευχάριστα. Γιατί απέδειξαν ότι 10 χρόνια μετά παραμένουν (ακόμα πιο) αγαπημένοι.

Μιλώντας για τη διπλή μαστεκτομή στην οποία υπεβλήθη, η Αngelina Jolie είπε: "Ήξερα ότι θα ήταν συνέχεια στο πλευρό μου. Ήξερα ότι δεν θα ένιωθα λιγότερο γυναίκα επειδή ο άνδρας μου δεν θα το άφηνε ποτέ να συμβεί".  Ο Brad Pitt συμπλήρωσε: "Υποστήριξη. Ότι χρειάζεται για να μείνει η οικογένεια ενωμένη για πολύ καιρό. Αυτό ήταν δικό της φορτίο χωρίς καμία αμφιβολία. Είναι μια τρομακτική απόφαση. Υπάρχουν πολλά που μπορεί να πάνε στραβά και να ξεφύγουν από τον έλεγχο".

 

Brad Pitt o φωτογράφος! Η ζωή με την Angelina Jolie μέσα από την κάμερά του. Δες εδώ περισσότερα.