Χαμός στη showbiz! Η Pamela Anderson στη Μεσσηνία, η Κατερίνα Καινούργιου λέει αντίο και η Nicki Minaj κοροϊδεύει ανάπηρο

Δεν φαντάζεσαι πως είναι σήμερα ο μικρός Φοίβος από την «Νταντά».
Χαμός στη showbiz! Η Pamela Anderson στη Μεσσηνία, η Κατερίνα Καινούργιου λέει αντίο και η Nicki Minaj κοροϊδεύει ανάπηρο



Ούτε μια μέρα δεν περνάει χωρίς να γίνεται χαμός στην showbiz... Ορίστε οι ειδήσεις που διαβάσαμε σήμερα και μας έκαναν εντύπωση. 

Η Pamela Anderson στην Μεσσηνία

Ούτε στη Μύκονο, ούτε στη Σαντορίνη. Καλά άκουσες. Η Pamela Anderson το Σάββατο βρέθηκε για λίγες ώρες στη Μεσσηνία και το αεροδρόμιο της Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος». Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr εκεί την παρέλαβε ελικόπτερο της Costa Navarino και την μετέφερε στον προορισμό της, ώστε να παρακολουθήσει συνέδριο σε ξενοδοχείο. 

Ποιοι «πούλησαν» τη Μαίρη Συνατσάκη; 

Θυμάσαι εκείνες τις φωτογραφίες που η Μαίρη Συνατσάκη φιλιόταν με το αγόρι της στο Μοναστηράκι; H Μαίρη Συνατσάκη εξήγησε (στο περιοδικό «People») πώς κατέληξαν στο «Hello»: «Όλο αυτό με ξάφνιασε διότι δεν το περίμενα. Ήταν σοκαριστικός ο τρόπος με τον οποίο έγινε. Ήμασταν στο Μοναστηράκι και απέναντί μας ήταν μια παρέα με παιδιά που κάποια στιγμή σήκωσαν τα τηλέφωνα και έβγαζαν selfies. Κάποια στιγμή κατάλαβα πως δεν έβγαζαν selfies αλλά εμάς και μετακινηθήκαμε άμεσα. Μετά έμαθα πως οι μαμάδες αυτών των παιδιών πούλησαν τις φωτογραφίες στο περιοδικό...»

Πώς μεγάλωσε έτσι ο Φοίβος;

Ολόκληρος άντρας έγινε ο μικρός Φοίβος από την σειρά «η Νταντά». Ο Βασίλης Καραγιάννης είναι ο νεαρός της φωτογραφίας και δεν θυμίζει σε τίποτα την τηλεοπτική του εμφάνιση. Δες ΕΔΩ πώς είναι σήμερα όλα τα παιδάκια που έπαιζαν στις διάσημες σειρές. 

Η Nicki Minaj κοροϊδεύει ανάπηρο; 

Χαμός έγινε στα social media με το βίντεο που ανέβασε η Nicki Minaj. Η ράπερ, ντυμένη νεράιδα για το Halloween έδειξε με το μαγικό της ραβδί ένα άτομο σε αναπηρικό καροτσάκι και του είπε να περπατήσει. Αφού έπεσαν όλοι να τη φάνε διέγραψε το βίντεο και είπε ότι εκείνο του άτομο ήταν φίλη της που παρίστανε την ανάπηρη. Όπως και να έχει, το αστείο είναι fail…

Το «αντίο» της Κατερίνας Καινούργιου

«“Αντίο”, είπε η αλεπού. “Αυτό είναι το μυστικό μου. Είναι πολύ απλό: Δε βλέπουμε καλά, παρά με την καρδιά μας. Το ουσιαστικό είναι αόρατο για τα μάτια”. Πρίγκιπας, Le Petit Prince (1943, Ο Μικρός Πρίγκιπας) του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ». Αυτό ήταν το μήνυμα που ανέβασε η Κατερίνα Καινούργιου στο Instagram της μαζί με την παρακάτω φωτογραφία.

Όλοι, φυσικά, λένε ότι το «αντίο» πάει στον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο καθώς οι φήμες τους θέλουν χωρισμένους. Μάλιστα, η Σάσα Σταμάτη σήμερα το πρωί αποκάλυψε ότι το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί και ότι η Κατερίνα μετακόμισε. «Μένανε μαζί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, στα νότια προάστια. Τώρα ζει σε ένα δικό της διαμέρισμα, μόνη της!», ανέφερε ενώ πρόσθεσε ότι κανείς δεν την είχε προσκαλέσει στο γάμο της της αδερφής του Βασίλη, Αφροδίτης Σταθοκωστοπούλου, που έγινε στη Βενετία, γιατί «είναι άνθρωπος των media». 

Η Julia Roberts και ο Daniel Moder είναι δυο ασυγκράτητοι έφηβοι

Τι και αν είναι μαζί 13 ολόκληρα χρόνια; Τα παιδιά αγαπιούνται και δεν σταματούν να το δείχνουν. Η Julia Roberts και ο Daniel Moder κοιτάζονται στα μάτια σα να πρωτογνωρίστηκαν και δίνουν ένα παθιασμένο φιλί στον αγώνα ποδοσφαίρου του γιου τους. 

Ο Μάκης δεν κρατιέται

Κάτι που μας έφερε στο νου το βλέμμα που έριξε ο Ματέο Παντζόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη τη μέρα των γενεθλίων της. Μπορεί ο Μάκης να είναι έτοιμος να της χιμήξει, όμως η Ελένη δεν φαίνεται να το διασκεδάζει.

Η Demi μας ανατρίχιασε

Και για κλείσιμο, άκου πώς ερμήνευσε η Demi Lovato τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ και θα σου σηκωθεί η τρίχα. 

Δες ΕΔΩ γιατί τσακώθηκε η Κατερίνα Καινούργιου με τη Μαρία Ηλιάκη.