Χαμός στη showbiz! Η Κατερίνα Καινούργιου (ίσως) χωρίζει, η Ρία Αντωνίου στο κόκκινο χαλί και ο Σάκης Ρουβάς φιλιέται στους δρόμους

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλει να γίνει Jimmy Fallon;
Χαμός στη showbiz! Η Κατερίνα Καινούργιου (ίσως) χωρίζει, η Ρία Αντωνίου στο κόκκινο χαλί και ο Σάκης Ρουβάς φιλιέται στους δρόμους



Μπορεί σήμερα να είναι Κυριακή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται χαμός στη showbiz. Ας δούμε τι ακριβώς συνέβη αυτή τη μέρα. 

Χωρίζει η Κατερίνα Καινούργιου;

Κάτι δεν πάει καλά στη σχέση της Κατερίνας Καινούργιου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου αφού η παρουσιάστρια τελευταία μιλάει συνέχεια με γρίφους. Για παράδειγμα, όταν τη ρώτησαν από το περιοδικό «People» για την προσωπική της ζωή απάντησε ως εξής: «Οφείλω να σου πω ότι είναι η πρώτη φορά που νιώθω την ανάγκη να μην μιλήσω για την προσωπική μου ζωή. Μέσα μου περνάω μια δύσκολη περίοδο και μέχρι να αισθανθώ καλύτερα δεν θέλω να δηλώσω τίποτα παραπάνω. Τον τελευταίο καιρό έχω ανάγκη για εσωστρέφεια».

Ενώ, μάλιστα, προ ημερών ανέβασε στο Instagram το παρακάτω μήνυμα: 

O Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλει να γίνει Jimmy Fallon

Στην βραδινή ζώνη του Ant1 επιστρέφει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το «The 2Night Show» που μας θυμίζει κάτι σε «The Tonight Show» με τον Jimmy Fallon. Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 23:15, ενώ η πρεμιέρα θα γίνει στις 11 Νοεμβρίου.

Η Χολιγουντιανή Ρία

Με Χολιγουντιανό αέρα εμφανίστηκε η Ρία Αντωνίου στην πρεμιέρα της ταινίας «Sport» στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Ρώμης. Η 27χρονη έδειχνε εκθαμβωτική με το see through φόρεμα και το αλά Kim Kardashian μπούστο της. 

Αγκαλίτσες και φιλάκια

Για τα παθιασμένα φιλιά του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης μιλούν όλοι από τότε που είδαν την παρακάτω φωτογραφία στη «Real News». Μόνο που εμείς δεν θα το χαρακτηρίζαμε και τόσο παθιασμένο αν σκεφτείς ότι ούτε καν στο στόμα δεν είναι. 

Αναγνωρίζεις αυτό το μωρό; 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβασε τη φωτογραφία που βλέπεις στο Instagram της, νοσταλγώντας την παιδική της ηλικία. 

Κόβεται η εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου

Πάει η καθημερινή πρωινή εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου «Πρωινή Ενημέρωση Alpha», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου έγινε η τελευταία εκπομπή, ενώ σε αυτό έπαιξε ρόλο και τα μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης.  

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο γάμος αλά Λας Βέγγος

Στο περιοδικό «People» ανοίχτηκε για το χωρισμό του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Δεν τι είπε για πρώτη φορά...

Η απόφαση να παντρευτείς μετά από λίγο καιρό σχέσης ήταν μια τρέλα, κάτι που έκανες χωρίς πολλή σκέψη;

Όχι απαραίτητα.

Ο γάμος ήταν τύπου Λας Βέγκας;

Λας Βέγγος ήταν.

Είχες στο μυαλό σου ότι μπορεί και να χωρίσεις;

Εγώ παντρεύτηκα πολύ συγκινημένος. Δεν παντρεύεσαι για να χωρίσεις. Εγώ τουλάχιστον.

Το χρεώνεσαι σαν αποτυχία;

Δεν μου αρέσει αυτό το θέμα. Είναι κάτι στο οποίο δεν θέλω να τοποθετούμαι καν.

Γιατί;

Γιατί η ζωή μου και η διάθεσή μου είναι καλύτερη όταν δεν τοποθετούμαι, μου χαλάει τη διάθεση.

Η προσωπική σου ζωή πώς είναι σήμερα;

Κατά την παρούσα μου φάση βαθιά άστατη.

Πόσες σχέσεις έχεις κάνει στη ζωή σου;

Τρεις. Όταν ζούσα στο εξωτερικό δεν είχα καμία, ίσως γιατί ήμουν βαθιά χέστης. Ή ίσως επειδή σκεφτόμουν ότι αυτό θα ήταν μια παράμετρος που θα με κρατούσε εκεί.

Δες ΕΔΩ γιατί τελικά τσακώθηκε η Μαρία Ηλιάκη με την Κατερίνα Καινούργιου.