Mark Wahlberg αλά Σάκης ο Υδραυλικός: Οι φαντασιώσεις των celebrity

Μαζοχισμός, σεξ στο Λούβρο και αυνανισμός με τον Ryan Gosling.
Mark Wahlberg αλά Σάκης ο Υδραυλικός: Οι φαντασιώσεις των celebrity



Ακόμα να βγάλουμε από το μυαλό μας την εικόνα του Mark Wahlberg να παριστάνει το μάστορα αλά Σάκης ο υδραυλικός. Ο 44χρονος ηθοποιός αποκάλυψε στην Ellen DeGeneres ότι προσπαθεί να ικανοποιήσει τη φαντασίωση της γυναίκας του Rhea Durham η οποία εδώ που τα λέμε δεν είναι και τόσο παράλογη.  «Της αρέσει να με βλέπει να φτιάχνω πράγματα, να με βλέπει να περπατάω στο σπίτι με ένα σφυρί ή ένα κατσαβίδι στο χέρι λες και πρόκειται να φτιάξω την πόρτα ή κάτι που έχει χαλάσει» δήλωσε το πρώην μέλος των «New Kids on the Block».  

«Της αρέσει να παριστάνεις ότι φτιάχνεις την πόρτα;», ρώτησε η Ellen και εκείνος επιβεβαίωσε: «Ναι, είμαι o σέξι πολυτεχνίτης»! 

Δεν μπορούσαμε, λοιπόν, να αφήσουμε έτσι αυτή την πληροφορία και έτσι αποφασίσαμε να καταγράψουμε όλα όσα θα του ζητούσαν οι διάσημες, αν τα είχαν με τον Mark. 

Ορίστε οι φαντασιώσεις των celebrity: 

Beyonce

«Θα ήθελα να κάνω σεξ στο Λούβρο ή στο μνημείο της «Αψίδα του Θριάμβου». Το Παρίσι είναι μια όμορφη και σέξι πόλη». Να είσαι σίγουρη ότι κανείς δεν θα σε πάρει χαμπάρι Beyonce! 

Eva Longoria

«Δεν είμαι αρνητική στο να με δέσει κάποιος με μεταξωτά σκοινιά. Θέλω ο άντρας να έχει το πάνω χέρι. Είναι πολύ σέξι να είσαι υποτακτικός». Μήπως η Eva είναι φαν του «50 Αποχρώσεις του Γκρι»; 

Rihanna

«Νομίζω ότι είμαι μαζοχίστρια. Μου αρέσει να με δένουν και να μου κάνουν spanking. Μου αρέσει να με μαστιγώνουν... Αλλά προτιμώ να είμαι αυθόρμητη. Αν θες να χρησιμοποιήσεις μαστίγια και αλυσίδες θέλει πρόγραμμα. Πρέπει να σταματήσεις και να αρχίσεις να ψάχνεις για το μαστίγιο. Προτιμώ να χρησιμοποιεί τα χέρια». Έτσι λοιπόν εξηγείται το χιτάκι με τίτλο «S&M». 

Carmen Electra

«Λίγη απόλαυση, λίγο πόνος. Όλα έχουν πλάκα. Μου αρέσει να πηγαίνω σε διάφορα sex shop. Και να διαλέγω τις πιο cool χειροπέδες και τα πιο σέξι εσώρουχα. Αυτό είναι συναρπαστικό για μένα». Η Carmen δεν τα είχε με τον Simon Cowell; 

Anna Kendrick

«Ποτέ δεν θα ξαναπάω σινεμά να δω τον Ryan Gosling. Προφανώς, το να αυνανίζεται κανείς στο σινεμά θεωρείται ακόμα απαγορευμένο». Προφανώς έκανε πλάκα το κορίτσι... Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν το έχει σκεφτεί.  

Miley Cyrus

«Όλο το βράδυ ονειρευόμουν την Katy Perry. Πέρασα πολύ καλά! Πρέπει να σε βλέπω πιο συχνά...». Τρέχα Katy, τρέχα!

Katie Price

«Έχει τύχει να μαστιγώσω άντρες, όταν το άξιζαν. Μου αρέσει ο ρόλος της αφέντρας. Υποθέτω ότι γι’ αυτό προτιμώ να δένω κάποιον, παρά να με δένουν». Τίμια η Katie. 

Dannii Minogue

«Το πιο τολμηρό πράγμα που κάνω είναι να πηγαίνω στα εστιατόρια χωρίς να φοράω εσώρουχο». Ε δεν είναι και λίγο. 

Paris Hilton

«Πάντα μου άρεσαν οι άντρες με στολές. Θα μου άρεσε ένας σέξι αστυνομικός. Αν έχει μάλιστα μπλε μάτια, όμορφο πρόσωπο και μπράτσα». Δεν ζητάει πολλά η Paris…

Δες ΕΔΩ τα φιλιά του Mark με τη γυναίκα του στο γήπεδο.