Gwen Stefani - Gavin Rossdale: Αυτοί είναι οι όροι του διαζυγίου τους

Ποιος θα εχει τελικά την κηδεμονία των παιδιών;
Gwen Stefani - Gavin Rossdale: Αυτοί είναι οι όροι του διαζυγίου τους



Ένα από τα διαζύγια που έκαναν αίσθηση αυτή τη χρονιά, ήταν και αυτό της Gwen Stefani από το σύζυγό της Gavin Rossdale. Έδειχναν μία πολύ αγαπημένη και ισορροπημένη οικογένεια, μέχρι που ακούσαμε ότι χωρίζουν, χωρίς μάλιστα να δίνεται καμία πιθανότητα επανασύνδεσης.

Ο βασικός λόγος, για να μη σταθούμε στις φήμες, ήταν τα συνεχή ταξίδια και των δυο λόγω δουλειάς, που τους έφεραν καθημερινές προστριβές και τους απομάκρυναν. Όλες οι διαδικασίες μετά την απόφασή τους φαίνεται πως κινήθηκαν γρήγορα κι έτσι το πρωην αγαπημένο ζευγάρι κατέληξε στην εξής συμφωνία:

Η κηδεμονία των παιδιών τους, θα είναι 50/50. Όσο χρονικό διάστημα θα τα έχει ο ένας, άλλο τόσο θα δικαιούται και ο άλλος. Μέχρι στιγμής βέβαια, λέγεται ότι ο Gavin φαίνεται να έχει την κυριότητα, μιας και η Gwen απουσιάζει συχνά για live εμφανίσεις.

Σε ότι αφορά την περιουσία τους, παρότι σύμφωνα με τους νόμους της California,  ο Rossdale πρέπει να πάρει το 50% της κοινής τους περιουσίας, φαινεται ότι έχει συφωνηθεί να πάρει πολύ λιγότερα. Οι τελικές αποφάσεις θα έχουν ληφθεί μέχρι το τέλος του χρόνου.

Δες εδώ την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η Gwen, μετά το διαζύγιο.