Monica Bellucci: Το James Bond είναι πορνογραφία

Δεν κρύβεται πίσω από τα λόγια της η πρωταγωνίστρια του Spectre…
Monica Bellucci: Το James Bond είναι πορνογραφία



H Μonica Bellucci έγραψε το όνομά της στην ιστορία των ταινιών του James Bond, καθώς σε ηλικία 51 ετών έγινε το μεγαλύτερο Bond Girl. Χαρούμενη πάντως δεν είναι με το αποτέλεσμα του Spectre, καθώς το χαρακτήρισε… πορνογραφικό!

Στη νέα ταινία του James Bond, όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Daniel Craig, υπάρχει μια σκηνή όπου ένας από τους ηθοποιούς πέφτει θύμα βασανιστηρίων με αποτέλεσμα να του βγάλουν τα μάτια, κάτι που δεν είδαν με… καλό μάτι οι κριτικοί αλλά και η Monica.

«Αυτή η σκηνή είναι πολύ σκληρή. Όσοι την είδαν έμειναν με το στόμα ανοιχτό και μια τρομαγμένη έκφραση στα πρόσωπά τους. Είναι σχεδόν πορνογραφία η ταινία με τόση βία», δήλωσε στην Daily Mail η 51χρονη star που όταν ρωτήθηκε αν θα άφηνε τα παιδιά της να δουν το Spectre, ξεκαθάρισε: «Όχι βέβαια!».

Πολλά πάντως έχουν γραφτεί για την ηλικία της και για το αν θα έπρεπε να είναι εκείνη το Bond Girl (χαρακτηρισμός που δεν της αρέσει) στο Spectre: «Ο Sam (εννοεί τον Mendes, τον σκηνοθέτη του Spectre) ήθελε ο χαρακτήρας μου να είναι μια γυναίκα 50 ετών. Ούτε μικρότερη, ούτε μεγαλύτερη. Ήθελε μια μελαγχολία στο πρόσωπο. Δεν φοβάμαι που μεγαλώνω πάντως. Το μέσα είναι αυτό που μας κάνει όμορφους».

Σκληρή κριτική από την Monica για το Spectre που κάνει πρεμιέρα στην Μεγάλη Βρετανία στις 26 Οκτωβρίου…

Δες ΕΔΩ το video clip του νέο Bond song, Writing's on the wall, του Sam Smith