Happy birthday Hillary Clinton! Ποιοι celebrity θα της στείλουν τα χρόνια πολλά

Τα κορίτσια που τη λατρεύουν και το λένε!
Happy birthday Hillary Clinton! Ποιοι celebrity θα της στείλουν τα χρόνια πολλά



Η Hillary Clinton που αύριο μεθαύριο μπορεί να είναι η πρώτη γυναίκα πλανητάρχης κλείνει σήμερα τα 68 της χρόνια. Και σε περίπτωση που θέλεις να μάθεις τα πάντα για εκείνη, το στόρι της ζωής της θα το βρεις ΕΔΩ

Εμείς αυτό που έχουμε να σου πούμε, είναι ποιες celebrity θα σπεύσουν να της ευχηθούν τα χρόνια πολλά για να την έχουν από κοντά αύριο μεθαύριο που θα κυβερνήσει τον κόσμο. Άκυρο. Αυτό μόνο στην Ελλάδα θα συνέβαινε. Ας δούμε, λοιπόν, ποιες είναι οι κυρίες που τη λατρεύουν και το δηλώνουν. 

Σύμμαχος της Clinton είναι  η Lady Gaga η οποία έδωσε συναυλία μαζί με τον Tony Bennett για να την στηρίξει. Το event έγινε στο Plaza Hotel και τα εισιτήρια ξεκινούσαν από 1000 δολάρια και έφταναν μέχρι τις 2700.

«Αυτή είναι η Hillary που διαβάζει το μήνυμά μου το οποίο λέει “μαζί σου σε κάθε βήμα, κορίτσι”» έγραψε η Lena Dunham στο Instagram όταν ξεκίνησε η προεκλογική της εκστρατεία. 

«Let’ s do this» έγραψε η ηθοποιός Amy Poehler στο twitter της και ανέβασε αυτό το gif. 

H Olivia Wilde εξέφρασε την υποστήριξή της στην Clinton μέσα από το The Daily Beast. «Πιστεύω πως έχει μάθει πολλά από τις προηγούμενες εκλογές και έχει κάνει εκπληκτική δουλειά μέχρι σήμερα». 

«Εννοείται πως ‘‘ναι’’» απάντησε η Anna Wintour όταν την ρώτησαν από τη «New York» αν την υποστηρίζει. 

Στην περίπτωση της Ariana Grande δεν χρειάζεται ιδιαίτερη επεξήγηση. 

«Είπα στην Hillary Clinton ότι θα μπορούσα να της γράψω ένα τραγούδι για την καμπάνια της αν το χρειαστεί» έγραψε η Katy Perry και ανέβασε τη φωτογραφία που βλέπεις στο Instagram. 

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με τα νέα. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για μία γυναίκα Πρόεδρο των ΗΠΑ» είπε η J.Lo στο «Ε». 

«Κοίτα τι συμβαίνει με την Hillary Clinton. Πρέπει να είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό» δήλωσε στο περιοδικό «Stylist» η Blake Lively

Φίλη της από τα παλιά είναι η Meryl Streep. Η Hillary μάλιστα, ήθελε να παίξει το ρόλο της στη βιογραφική της ταινία που ακόμα να δούμε. 

Δες ΕΔΩ αν η Hillary Clinton έκανε πλαστική.