Η Εmily Ratajkowski είναι έτοιμη για casual sex!

Θεωρείται ως η πιο hot γυναίκα στον κόσμο και όχι άδικα. Το 23χρονο super model προχώρησε σε πικάντικες αποκαλύψεις…
Η Εmily Ratajkowski είναι έτοιμη για casual sex!



H Emily Ratajkowski έκανε την εμφάνιση της στο video clip «Blur» του Robin Thicke πριν μια διετία και από τότε έχει κατακτήσει τον κόσμο της μόδας. Και πλέον δεν ντρέπεται να αποκαλύψει τι σκέφεται στο sex

Η 23χρονη καλλονή από την Βρετανία, φιγουράρει στο εξώφυλλο του αμερικανικού Cosmopolitan όπου μιλάει για τις σχέσεις αλλά και το sex, μη διστάζοντας να παραδεχθεί πως δεν θα έλεγε όχι σε one night stand: «Αν ήθελα να κάνω περιστασιακό sex, φυσικά και θα το έκανα».

Οι εξομολογήσεις της hot Emily δεν σταμάτησαν εδώ καθώς τόνισε: «Δεν είμαι το κορίτσι που θα δέσει κάποιον με χειροπέδες στο κρεβάτι την πρώτη φορά που θα κάνει sex. Αλλά δεν είμαι και εκείνο το κορίτσι που θα βάλει τα κλάματα μετά το sex επειδή ήταν ρομαντικό»!

Η Ratajkowski έκανε το ντεμπούτο της στο σινεμά στο πλάι του Ben Affleck στην ταινία «Gone Girl» και χαρακτήρισε ως… σουρεαλιστική την εμπειρία του φιλιού της με τον 42χρονο star!

Παράλληλα η Emily πόσταρε και μια φωτογραφία με το μαγιό της στο Twitter της, έτσι για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της…