Χαμός στην showbiz! O Ουγγαρέζος κάνει μήνυση στον Σεφερλή, ο Αθερίδης έβαλε μαλλιά και η Ηλιάκη αποχώρησε από το πλατό

Non stop… κακός χαμός!
Χαμός στην showbiz! O Ουγγαρέζος κάνει μήνυση στον Σεφερλή, ο Αθερίδης έβαλε μαλλιά και η Ηλιάκη αποχώρησε από το πλατό



Μια ακόμη μέρα που η showbiz δεν μας άφησε να βαρεθούμε. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ετοιμάζει μηνύσεις για τον Μάρκο Σεφερλή, ο Θοδωρής Αθερίδης μας αποκάλυψε πως έβαλε μαλλιά και η Μαρία Ηλιάκη είδε τα… άπλυτα της στην φόρα στο πλατό του Πρωινού!

Εεε, ρε μηνύσεις που θα πέσουν!

Θα μπορούσε να αναφωνήσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που κουράστηκε να μιλάει για την περσινή του συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή. Που και καλά δεν τελείωσε. Το ωραίο στην υπόθεση είναι πως ο Δημήτρης το είπε από την ραδιοφωνική εκπομπή του. Όχι, δεν είπε μπροστά «Ακούσατε, ακούσατε»!

Και μου’ κανε ένα μαλλί…

Τα μαλλιά σε έναν άντρα προτιμούν ή την ατίμωση (γκριζάρισμα) ή τον θάνατο (φαλάκρα). Ο Θοδωρής Αθερίδης δεν δέχτηκε το δεύτερο. Τόσο που έκανε προσθετική μαλλιών. «Δεν μου άρεσε η εικόνα μου με την καράφλα», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός στο Πρωινό ΑΝΤ1.  Μπράβο Θοδωρή! 

Μαρία στάσου…

Τι το ήθελε η Μαρία Ηλιάκη να πάει στο Πρωινό; Μέσα σε 2 εβδομάδες την έχουν κάνει έξω φρενών! Τελευταία φορά σήμερα, όταν η Σάσα Σταμάτη και η Φαίη Σκορδά αποκάλυψαν πως είχε πάει ρομαντικό διήμερο αλλά και πως γνωστός επιχειρηματίας είναι φουλ ερωτευμένος μαζί της. Έτοιμη να τα μαζέψει και να φύγει ήταν…

Η Κατερίνα Λέχου είναι συγκλονισμένη

Τι το ήθελε ο Αλέξης Τσίπρας να ανακοινώσει δημοψήφισμα; Οι τράπεζες έκλεισαν, οι διακοπές μας βγήκαν από τη μύτη και η Κατερίνα Λέχου… κλονίστηκε όπως δήλωσε στο TV Έθνος: «Τα γεγονότα του καλοκαιριού με κλόνισαν. Ήταν μεγάλες οι ανατροπές που συνέβησαν. Εκείνη την περίοδο παρακολουθούσα την επικαιρότητα για να κατανοήσω τι συμβαίνει... Διαπίστωσα ότι δεν θα καταλάβω γιατί η αλήθεια είναι πολύ καλά κρυμμένη».

Φτωχολογιά…

Η Κατερίνα Παπουτσάκη παντρεύτηκε.  Το νυφικό της δεν ήταν κάποιου οίκου μόδας. Εκεί στην Ηφαίστου στο Μοναστηράκι, ανάμεσα στις αρβύλες, τα δισκοπωλεία και τις φόρμες η Κατερίνα διάλεξε το νυφικό της: «Ήθελα ένα φορεματάκι τύπου ξέρεις απλό. Πήγα στο Μοναστηράκι να βρω. Βρήκα τελικά ένα φόρεμα απλό, πήρα και κάτι πέδιλα, έβαλα έτσι και μια κορδέλα χρυσή».

Ξεκάθαρα πράγματα!

Εντάξει, το καταλάβαμε. Είσαι έγκυος!

Η Chrissy Teigen έμεινε έγκυος. Το μάθαμε, χαρήκαμε γιατί πραγματικά προσπάθησε πολύ αλλά ΟΚ. Αλλά εντάξει, μήπως αρχίζει λίγο να κουράζει; 10 φωτογραφίες με την κοιλιά της στο Instagram το λες και λίγο υπερβολικό. Που να την λέγανε και Μαριώ και να γεννούσε τον Γιάννη δηλαδή…

Άκου Ψαραντώνη να μαθαίνεις Nick

O Ψαραντώνης, ο θρυλικός λυράρης της Κρήτης και αδερφός του Νίκου Ξυλούρη, θα συμμετάσχει στο soundtrack της ταινίας Loin Des Hommes. Ποιος άλλος συμμετέχει; Ο λατρεμένος Nick Cave, ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την πατρίδα μας.

Μαμαλάκης Vs Αρναούτογλου

Από πού προέκυψε τώρα αυτή η κόντρα; Ο Ηλίας Μαμαλάκης πήρε θέση για το μαγειρικό τηλεπαιχνίδι του Γρηγόρη «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» και ξεσπάθωσε: «Η εκπομπή αυτή δεν είναι εκπομπή μαγειρικής, είναι εκπομπή γέλιου και ο Γρηγόρης είναι τέλειος σε αυτή τη δουλειά. Δηλαδή, μιλάει με τις μαμάδες, μιλάει με τα παιδιά, βγάζει γέλιο, βγάζει μια ίντριγκα... Τα φαγητά που μαγειρεύουν είναι αηδίες συνήθως».

Η μαμά μου πάντως εμένα μια χαρά μαγειρεύει!

Καλικούτσαααααα!

Αναφώνησε η Ελένη Φουρέιρα και πήδηξε στην πλάτη του hairstylist, Χρήστου Μπαϊραμπά!

Δες ΕΔΩ πως αδυνάτισε η Ελένη Μενεγάκη και την τούρτα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη