Terry Richardson : Θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά!

Στα 50 του ο διάσημος φωτογράφος και η σύντροφός του, Alexandra Bolotow, ετοιμάζονται να γίνουν γονείς!
Terry Richardson : Θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά!



Ο Terry Richardson δεν είναι αυτό που λέμε parent material. Στα 50 του ο θρυλικός φωτογράφος δεν χάνει ευκαιρία να προκαλέσει με τις δουλειές του ή ακόμη και με τις σκηνές σεξ που απαθανατίζει, ωστόσο αυτό αναμένεται να αλλάξει σύντομα: Η σύντροφός του, Alexandra Bolotow, είναι έγκυος!

Όπως αναφέρει η Page Six της New York Post, το ζευγάρι ανακοίνωσε στους φίλους τους την εγκυμοσύνη και μάλιστα η Alexandra βρίσκεται στον 4ο μήνα. Ο Terry και η Bolotow γνωρίζονται εδώ και μια δεκαετία, ενώ ήταν η βοηθός του Richardson.

Το 2004 μάλιστα, είχε φωτογραφηθεί από τον ίδιο τον Richardson (σε ένα από τα προκλητικά concept του Αμερικανού) να του κάνει στοματικό έρωτα (!) ενώ είχε συμμετάσχει και στο λεύκωμα του Terry το 2005 με 90 γυμνές φωτογραφίες.

Η Alexandra είχε υπερασπιστεί πέρσι τον Richardson στις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση σε μοντέλα για να προωθήσει την καριέρα τους.

Τα νέα φυσικά αποτελούν μεγάλη έκπληξη μιας και ο Terry, που το 1996 είχε παντρευτεί το μοντέλο Nikki Uberti, δεν είναι ο άνθρωπος που θα δημιουργούσε ποτέ οικογένεια, ειδικά μάλιστα στα 50.

Με το καλό λοιπόν Terry και Alexandra!

Δες ΕΔΩ την Amber Heard, σύζυγο του Johnny Depp, στην σέξι φωτογράφιση από τον Terry RIchardson