Justin Bieber : Νιώθω πως με βίασαν με τις γυμνές φωτογραφίες μου

ΟΚ, δεν είναι και το πιο απλό να βλέπεις τον εαυτό σου ολόγυμνο στα περίπτερα…
Justin Bieber : Νιώθω πως με βίασαν με τις γυμνές φωτογραφίες μου



Ο Justin Bieber πριν από λίγες μέρες είδε τον εαυτό του να φιγουράρει ολόγυμνο στα πρωτοσέλιδα των tabloids και για πρώτη φορά μίλησε για τον περιστατικό, δηλώνοντας… βιασμένος!

Ο Καναδός suprestar βρισκόταν στα Bora Bora για διακοπές όταν οι παπαράτσι τον απαθανάτισαν γυμνό στην πισίνα με τον ίδιο στην αρχή να διακωμωδεί την κατάσταση δηλώνοντας περήφανος για τα… προσόντα του, ωστόσο η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική για τον 21χρονο Justin.

«Η πρώτη μου σκέψη ήταν πως έκανε κάτι τέτοιο κάποιος. Ένιωσα βιασμένος. Πως δεν μπορώ να βγω έξω από το σπίτι. Ένιωθα γυμνός στον δρόμο, ακόμη και ντυμένος. Πρέπει να νιώθεις άνετα στον προσωπικό σου χώρο. Αυτό έκανα και εγώ τότε», δήλωσε στο Access Hollywood ο Bieber.

Οι εν λόγω φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στην Daily News και αμέσως φυσικά σε κάθε site και blog του διαδίκτυο ωστόσο οι κακές (πολύ κακές) γλώσσες αναφέρουν πως όλα αυτά δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ένα τέχνασμα του Bieber για να προκαλέσει σάλο λόγω της κυκλοφορίας του νέου του album «Purpose» τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Αυτά έχει ο κόσμος της showbiz Justin…