Brad Pitt : Η Sienna Miller είναι η ερωμένη του;

Τα θεμέλια στον γάμο των Bradgelina αρχίζουν και διαλύονται…
Brad Pitt : Η Sienna Miller είναι η ερωμένη του;



Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie δεν περνούν και τις καλύτερες μέρες στον γάμο τους και ένα νέο δημοσίευμα θέλει τον 51χρονο star να την απατά με την Sienna Miller!

Σύμφωνα με το περιοδικό In Touch, ο Brad και η Miller γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «The Lost City Of Z», όπου ο Pitt είναι παραγωγός και πρωταγωνιστεί η 33χρονη Βρετανίδα και από τότε στάζει… μέλι το στόμα του για την Sienna.

Αυτό δεν αρέσει καθόλου στην Angelina, η οποία θεωρεί πως ο σύζυγός της και η Miller είναι κάτι παραπάνω από απλοί φίλοι. Μάλιστα ο Brad ήθελε να επισκεφτεί τα γυρίσματα της ταινίας στην Βόρειο Ιρλανδία, κάτι που έκανε την Jolie έξω φρενών με αποτέλεσμα ένα μεγαλοπρεπή καυγά.

«Η Angelina βλέπει τον Brad να συζητάει διαρκώς για εκείνη. Ο Brad της είπε ότι είναι η δουλειά του σαν παραγωγός και η Angie του είπε πως δεν θέλει να είναι κοντά της. Δεν μιλάνε μεταξύ τους πλέον…», δήλωσε στο περιοδικό άνθρωπος κοντά στην Jolie.

Εμείς πάντως αρχικά ήμασταν… δύσπιστοι αλλά με μια μικρή έρευνα βρήκαμε 5 λόγους που δεν αποκλείεται το δημοσίευμα να είναι αληθινό:

-Το 2003 η Angelina Jolie μπήκε ανάμεσα στον γάμο της Jennifer Aniston και του Brad Pitt. Φαίνεται σε κάποιον απίθανο να έκανε το ίδιο και η Sienna; Ή μήπως ο Brad έχει πρόβλημα να κάνει ότι έκανε πριν 12 χρόνια;

-Η Sienna Miller χώρισε πρόσφατα από τον σύντροφό της, Tom Sturridge και μάλιστα την συνοδεύει η φήμη πως κάνει σχέσεις στον χώρο εργασίας της επειδή θεωρεί πως κατανοούν τον χρόνο που μπορεί να διαθέσει.

-Η Miller μετά την υποψηφιότητά της για Oscar στο American Sniper «χτύπησε» για τα καλά την πόρτα της A-List του Hollywood. Με τον Brad Pitt στο πλάι της η πόρτα μένει ξεκάθαρα… ορθάνοιχτη!

-Ας είμαστε ειλικρινείς. Ο γάμος του Brad Pitt και της Angelina Jolie πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Μπορεί τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά να πλουτίζουν με το «διαζύγιό» τους ωστόσο μέσα σε όλα υπάρχει και μια δόση αλήθειας. Γιατί να μην βρει παρηγοριά στην Sienna ο Brad;

-Ο Jude Law ακόμη χτυπάει το… κεφάλι του στον τοίχο που την απάτησε και χώρισαν. Προφανώς και η Sienna έχει αυτό το… κάτι!

Δείτε και την gallery και θα καταλάβετε… 

Η Angelina Jolie απατάει τον Brad Pitt με την νταντά των παιδιών τους; Διάβασε ΕΔΩ την απίστευτη ιστορία