Hillary Clinton : Δεν είναι ο Bill Clinton πατέρας της Chelsea!

Μάλλον η Hillary δεν θα χαρεί καθόλου με τις αποκαλύψεις...
Hillary Clinton : Δεν είναι ο Bill Clinton πατέρας της Chelsea!



Ο Bill Clinton κατάφερε το 1998 είδε το όνομα του στα tabloids με το διαβόητο σκάνδαλο Lewinsky. Δεκαεπτά χρόνια μετά, η σύζυγός του, Hillary ετοιμάζεται να ριχτεί στη «μάχη» για την προεδρία των ΗΠΑ με τον πρώην πλανητάρχη να βλέπει ξανά το όνομα του στις πρώτες σελίδες: Είναι ο βιολογικός πατέρας της κόρης του Chelsea;

Να πάρουμε την περίεργη αποκάλυψη από την αρχή…

Η Chelsea, στα 35 της πλέον, υπέγραφε αντίτυπα της βιογραφίας της σε βιβλιοπωλείο του Austin στο Texas. Εκεί την πλησίασε ο Robert Morrow, συγγραφέας και ακτιβιστής, ο οποίος κρατώντας μια κάμερα στο χέρι την ρώτησε ευθέως: «Σου έχει πει η μητέρα σου πως πατέρας σου είναι ο Webb Hubbell και όχι ο Bill Clinton;».

Η Chelsea έμεινε απόλυτα ψύχραιμη, απαντώντας «Είμαι περήφανη που είμαι κόρη των γονιών μου», αλλά ο Morrow δεν έμεινε εκεί…

«Ο Bill Clinton έχει σχέσεις με νεαρές κοπέλες, για άλλους σκοπούς εκτός από το sex;», ρώτησε ο ακτιβιστής με την Chelsea να διατηρεί την ψυχραιμία της ξανά, υπογράφοντας αντίτυπα.

Το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι πως οι φήμες για τον βιολογικό πατέρα της Chelsea δεν είναι τωρινές. O Larry Nichols, πρώην εργαζόμενος του Bill, είχε δηλώσει πως ο πρώην πλανητάρχης του είχε αποκαλύψει πως δεν είναι ο πατέρας της Chelsea!

Μυστήρια πράγματα στον Λευκό Οίκο! Μήπως για να πλήξουν την Hillary που πάει ολοταχώς για… πλανητάρχισσα;

Δες ΕΔΩ τις πλαστικές που έχει κάνει η Hillary Clinton για να φτάσει στο Λευκό Οίκο!