Charlie Sheen : Αιμόφυρτος και… δαρμένος έξω από bar!

Ο λύκος και αν εγέρασε…
Charlie Sheen : Αιμόφυρτος και… δαρμένος έξω από bar!



Ο Charlie Sheen στα 51 του πλέον είναι παππούς. Αυτό δεν φαίνεται να τον πτοεί ιδιαίτερα καθώς συνεχίζει να μπλέκεται σε καυγάδες σε bars, όπως συνέβη στην California!

Όπως αναφέρει το RadarOnline, το… άτακτο παιδί του Hollywood μεταφέρθηκε βιαίως έξω από το bar, Dana Point συνοδεία ενός ανθρώπου ασφαλείας του μαγαζιού, ο οποίος είχε πιάσει τον Sheen με κεφαλοκλείδωμα (!) ενώ ο Charlie είχε αίματα στο πρόσωπό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λίγα λεπτά νωρίτερα ο Sheen είχε παίξει μπουνιές με τον μπασίστα που έπαιζε μουσική στο μαγαζί επειδή ο δεύτερος ήθελε να τραβήξει μια φωτογραφία τον Charlie. Όταν το αντιλήφθηκε αυτό ο πρώην πρωταγωνιστής του Two and a Half Men έγινε έξαλλος, σπάζοντας το κινητό του μπασίστα.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και φίλος του Sheen ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως ο Charlie είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ίσως όχι μόνο αυτό…

Πριν από 10 μήνες ο Charlie είχε χωρίσει την πορνοστάρ σύντροφό του για να αφοσιωθεί στα παιδιά του και στο εγγόνι του ωστόσο φαίνεται πως οι κακές συνήθειες του παρελθόντος δύσκολα κόβονται…

Πάλι τα ίδια βρε Charlie;

Η φωτογραφία που δημοσίευσε το ΤΜΖ μετά τον καυγά...

Δες ΕΔΩ τον νευρικό κλονισμό που έπαθε ο Charlie...