Matt Damon : Αυτός είναι ο άνθρωπος που χώρισε τον Ben Affleck και την Jennifer Garner

O κολλητός του… Batman δεν είχε και ιδιαίτερη συμπάθεια στην 43χρονη ηθοποιό.
Matt Damon : Αυτός είναι ο άνθρωπος που χώρισε τον Ben Affleck και την Jennifer Garner



Ο Ben Affleck και η Jennifer Garner εδώ και τρεις μήνες δεν είναι ζευγάρι με τις φήμες να θέλουν τον 45χρονο star να απατάει την πρώην, πλέον, σύζυγό του με την νταντά των παιδιών τους. Η ιστορία, ωστόσο, είναι λίγο διαφορετική μιας και ο άνθρωπος που έπαιξε ρόλο για τον χωρισμό είναι ο Matt Damon!

Όπως αναφέρει το περιοδικό ΟΚ, ο κολλητός του Affleck, με τον οποίο κατέκτησαν το 1997 το Oscar καλύτερης ταινίας για το Good Will Hunting, δεν ήταν ποτέ φίλος με την Garner παρά τα 10 χρόνια γάμου με τον Ben και όταν δημιουργήθηκαν τα πρώτα προβλήματα ήταν ξεκάθαρος με την προοπτική του διαζυγίου.

«Ο Matt πιστεύει πως ο γάμος του Ben είχε διαλυθεί πριν εμφανιστεί η νταντά. Υπήρχαν πολλοί τσακωμοί. Ο Matt πίεσε τον Ben να χωρίσει γιατί πίστευε πως θα ήταν πιο ευτυχισμένος με μια άλλη γυναίκα. Αν η Jen ήταν πιο χαλαρή σε πολλά θέματα, ο Matt πιστεύει πως δεν θα χώριζαν», δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον του Damon στο ΟΚ.

Φυσικά ο Damon γνώριζε για την σχέση του Affleck με την νταντά των παιδιών του, Christina Ouzounian, όμως δεν έκανε καμία προσπάθεια να μεταπείσει τον κολλητό του…

Λέτε να του βγει η φήμη του… αντροχωρίστρα;

Eίναι έγκυος ξανά η Jennifer Garner; Διάβασε ΕΔΩ