Rihanna : ΑΝΤΙ! Έρχεται το νέο album της RiRi

Μέσα από το Instagram παρουσίασε το νέο της album η 27χρονη superstar!
Rihanna : ΑΝΤΙ! Έρχεται το νέο album της RiRi



H Rihanna μας είχε στην αναμονή τρία χρόνια για το νέο της album. Από αναβολή σε αναβολή φτάσαμε στο 2015 και ήρθε επιτέλους η ώρα για τη νέα δισκογραφική της δουλεία: Το ANTI έρχεται!

Τα… αποκαλυπτήρια του εξώφυλλου του ΑΝΤΙ αλλά και ο τίτλος έγιναν μέσα από το Instagram, το αγαπημένο social media της Rihanna, η οποία μας έδινε μερικά tips τον τελευταίο καιρό για τη νέα της δισκογραφική δουλειά.

«Αντί – Ένα άτομο που είναι αντίθετο σε μια συγκεκριμένη πολιτική, δραστηριότητα ή ιδέα.

Στη συνεργασία της με τον Roy Νachum, η Rihanna αλλάζει την ιστορία στο πως φτιάχνεται ένας δίσκος. Συνεχίζοντας να ακολουθεί τα ένστικτά της, η δουλειά της συνεχίζει να πηγαίνει κόντρα στις δημόσιες προσδοκίες και αντιλήψεις», αναφέρει η φωτογραφία της Rihanna στο Instagram.

Όσο για το εξώφυλλο; Θυμίζει… τελείως Kanye West, με ένα παιδί που φοράει μια κορώνα να στέκεται γυμνός, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία της κυκλοφορίας του δίσκου. Το ΑΝΤΙ θα είναι ο 8ος δίσκος της Rihanna ενώ στην παραγωγή θα είναι ο μέντορας της (και βασιλιάς της R n’ B), Jay-Z!

H παρουσίαση του εξώφυλλου έγινε και στην MAMA gallery, με την Rihanna να εμφανίζεται με total black look εντυπωσιάζοντας για ακόμη μια φορά με το sex appeal της!

Τρία χρόνια ήταν πολλά βρε RiRi!

Δες ΕΔΩ αν η Rihanna κάνει one night stands

Tags: