Χαμός στην showbiz! H Μενεγάκη οδηγάει αγροτικό, γιατί δεν μιλάνε Καπουτζίδης – Μακρυπούλια και η Χρηστίδου έμεινε… μισή!

Που να την πιάσεις και που να την αφήσεις την κατάσταση!
Χαμός στην showbiz! H Μενεγάκη οδηγάει αγροτικό, γιατί δεν μιλάνε Καπουτζίδης – Μακρυπούλια και η Χρηστίδου έμεινε… μισή!



Ο χαμός στην showbiz επέστρεψε μαζί με τα κουτσομπολιά και σήμερα έχουμε την Ελένη Μενεγάκη με ένα αγροτικό-θηρίο να πηγαίνει στην Άνδρο, τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Ζέτα Μακρυπούλια να μην μιλιούνται και την Σίσσυ Χρηστίδου να μένει μισή!

Η τιμημένη αγροτιά και η Ελένη Μενεγάκη

Νομίζετε πως δεν χωράνε στην ίδια πρόταση; Λαθεύετε! Η Ελένη Μενεγάκη έχει μπει για τα καλά στο πετσί της αγρότισσας και όποτε βρίσκει την ευκαιρία πηγαίνει στα Άχλα στην Άνδρο και να ζει το ελληνικό όνειρο. Έτσι, για να μην κάνει και μισές δουλειές η εθνική παρουσιάστρια μπήκε στο αγροτικό (ίσα με 3 χιλιάδες κυβικά) και ο φωτογραφικός φακός του Hello την απαθανάτισε στο λιμάνι της Ραφήνας με προορισμό την Άνδρο. Νωρίτερα, είχε πάει και στα studio του ALPHA με το «θηρίο» ανεβάζοντας στην καρότσα (!) όλους τους συντελεστές της εκπομπής.

Το είδαμε και αυτό…

Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!

Εδώ και 4 μήνες η Βίκυ Καγιά είναι μανούλα και μας σύστησε μέσω Instagram την κόρη της, Μπιάνκα, Η Βίκυ εργάζεται μαζί με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά για το νέο κατάλογο των ζαχαροπλαστείων τους και μαμά και κόρη δεν λείπουν λεπτό από το πλευρό του. 

Να σας ζήσει!

Γιατί… έτσι!

Μόνο αυτό δεν απάντησε ο Γιώργος Καπουτζίδης όταν ρωτήθηκε γιατί δεν μιλάει με την Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν μπορώ να σου πω ότι χάλασε η σχέση αυτή. Μπορώ να στην παρομοιάσω με τις σχέσεις του Γυμνασίου και του Λυκείου, δεν γίνεται κάτι αλλά ξέρεις, καμιά φορά από τάξη σε τάξη χάνεσαι. Διαβάζοντας τη συνέντευξη θυμήθηκα σκηνές από τα γυρίσματα το 2004 - 2005 και έχουμε περάσει όμορφα πράγματα με την Ζέτα».

Το έτσι δεν μοιάζει κακή απάντηση τώρα εεε;

Που είναι η Σίσσυ;

Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν πάντα χυμώδης και με καμπύλες. Τώρα δεν έχει καμπύλες. Τόσο ξεκάθαρα! Η παρουσιάστρια-μοντέλο πόσταρε στο Instagram της μια φωτογραφία με κολάν που είναι κυριολεκτικά η μισή. Όταν λέμε η μισή, το εννοούμε. Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε. Μπράβο Σίσσυ για την προσπάθεια!

Καλέ τι εμπνευσμένος τίτλος είναι αυτός!

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρήκαν τον τίτλο της νέας τους εκπομπής που θα δούμε στον ΑΝΤ1. ΟΚ, έβαλε και το χεράκι του ο κύριος Τζώνυ Καλημέρης και ο τίτλος είναι… This Is Spata! Όχι, αλήθεια, αυτός είναι…

Κουφέτα θα φάμε σύντομα;

Τα παιδιά αγαπιούνται και τώρα φοράνε και βέρες! Ο λόγος για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο που αρραβωνιάστηκαν και το ερχόμενο καλοκαίρι θα έχουμε και τον γάμο. Τι που; Στη Μύκονο φυσικά!

Στα όρη, στ’άγρια βουνά!

Η Νικολέττα Καρρά στα καλά καθούμενα έζησε μια σκηνή από το «Βλέπω το Θάνατό σου» στο διάλλειμα που έκανε στο «Άνδρες έτοιμοι για όλα». Φύσηξε, έκλεισε το παράθυρο και της χτύπησε το χέρι! Ευτυχώς δεν έπαθε κάτι σοβαρό, τι δουλειά είχε το χέρι στο παράθυρο δεν ξέρουμε αλλά μάλλον για… μάτι μας μοιάζει η δουλειά!

Βαμμένα κόκκινα μαλλιά…

Σμαράγδα Καρύδη ίσον ξανθό. Άντε και αφάνα από τον ρόλο της Ντάλιας! Αλλά ξεχάστε το πλέον. Η Σμαράγδα είναι κοκκινομάλλα. Της ταιριάζει η αλλαγή; Εμάς πάντως μας άρεσε. Και η σειρά «Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά».

Vin Diesel είσαι έγκυος;

Που είναι τα μπράτσα σου; Που είναι οι κοιλιακοί σου Vin; Εσύ είσαι ο άνθρωπος που μοίραζες… φάπες σε όποιον περπάταγε; Ο Vin Diesel βγήκε στο μπαλκόνι αγουροξυπνημένος να καπνίσει ένα τσιγάρο και έμοιαζε βγαλμένος από ταβέρνα στα Βλάχικα με μπυροκοιλιά! Και όχι μπυροκοιλιά τύπου «4 μπύρες». Μιλάμε για κοιλιά… Oktoberfest διαρκείας! Δείτε και θα καταλάβετε…

Τώρα...

Και πριν...

Duckface το ανάγνωσμα…

Θέμης Γεωργαντάς. Μαρία Ηλιάκη. Δυο άνθρωποι. Μια γκριμάτσα.

Εεε ρε βρεγμένη σανίδα!

Δεν το συνηθίζουμε αλλά ας το πούμε. Ashley Benson ή χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού ή να αλλάξει στυλίστα. Γιατί «φορτώσαμε» με την πρωταγωνίστρια του Pretty Little Lies; Πόζαρε με το κουστούμι που επέλεξε για το Halloween. Τι επέλεξε; Να ντυθεί… Σεσίλ το λιοντάρι! Αν σας θυμίζει κάτι το όνομα είναι το λιοντάρι που δολοφονήθηκε στην Ζιμπάμπουε από λαθροκυνηγό και ήταν το σύμβολο της Αφρικής.Τώρα τι να της πεις;

Καλημέρα Φαίη

Η Φαίη Σκορδά ξυπνάει από τα άγρια χαράματα (λογικό) για να βρίσκεται στο πλατό του Πρωινού και μας είπε την καλημέρα της. Αναμαλλιασμένη, αλλά καλημέρα.

H Κατερίνα και τα αγόρια της...

Η Κατερίνα Καινούργιου προετοιμάζεται για την εκπομπή της, όπου θα έχει και τον Αντώνη Βλοντάκη στο πλάι της και πόσταρε την πρώτη φωτογραφία μαζί του. Μαυρισμένος στο φουλ ο διεθνής πολίστας ενώ λίγο αργότερα η Kατερίνα επανήλθε με άλλη μια φωτογραφία με τα... αγόρια της!

Δες ΕΔΩ τις πιο sexy Instagram φωτογραφίες για το 2015