Cathriona White : Ήταν παντρεμένη όταν αυτοκτόνησε η σύντροφος του Jim Carrey

Στοιχεία που σοκάρουν έρχονται στην δημοσιότητα για την 28χρονη κοπέλα…
Cathriona White : Ήταν παντρεμένη όταν αυτοκτόνησε η σύντροφος του Jim Carrey



Η υπόθεση της αυτοκτονίας της Cathriona White συνεχίζει να απασχολεί τα αμερικανικά tabloids ενώ οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη. Τελευταία; Η White ήταν παντρεμένη όσο διατηρούσε σχέση με τον Jim Carrey αλλά και όταν αυτοκτόνησε!

Όπως αναφέρει το RadarOnline, η 28χρονη κοπέλα, η οποία έβαλε τέλος στη ζωή της πριν μια εβδομάδα, ήταν παντρεμένη με τον Mark Burton εδώ και δυο χρόνια. Μάλιστα και ο Burton είναι μέλος της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας όπως ήταν και η White.

Την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος Tony Ortega, ο ίδιος άνθρωπος που είχε δημοσιεύσει πως η Cathriona ήταν Σαϊεντολόγος. Κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της εκκλησίας όταν δημιουργήθηκε σύνδεση ανάμεσα στην πράξη της κοπέλας και την θρησκευτική οργάνωση.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως η White και ο Carrey ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2012 ενώ ο γάμος της White έγινε το 2013. Το περιβάλλον του 54χρονου star μάλιστα αναφέρει πως ο Carrey είχε την εντύπωση πως η Cathriona και ο Mark ήταν χωρισμένοι!

«Δεν υπήρχε περίπτωση να ήξερε ο Jim πως ήταν παντρεμένη και να έβγαιναν σε δημόσια μέρη. Ήξερε πως είχε παντρευτεί αλλά είχε την εντύπωση πως είχε πάρει διαζύγιο», σχολίασε άνθρωπος του περιβάλλοντος του Carrey.

Ο Burton και η White είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της σειράς The Online Gamer, όπου η άτυχη κοπέλα ήταν make up artist και ο Mark καμεραμάν…

To πιστοποιητικό γάμου όπως δημοσιεύτηκε στο RadarOnline...

Διάβασε ΕΔΩ για το ενδεχόμενο τα χάπια που αυτοκτόνησε η White να τα προμηθεύτηκε από το σπίτι του Jim Carrey