O Michael Fassbender και η σπόντα στον Ashton Kutcher

Τι είπε ο ένας Steve Jobs για τον άλλο;
O Michael Fassbender και η σπόντα στον Ashton Kutcher



Πριν από δύο χρόνια τρέξαμε στο σινεμά να δούμε την πρώτη ταινία για τον Steve Jobs. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο Ashton Kutcher κι εμείς είχαμε τις αμφιβολίες μας επί του αποτελέσματος αλλά μας έπεισαν τα λόγια του ιδίου. "Έχω μελετήσει κάθε λεπτομέρεια της ζωής αυτού του ανθρώπου που θα μεταφέρω στην οθόνη".

Η ταινία βγήκε, το αποτέλεσμα ήταν απλώς συμπαθητικό, οι κριτικές ήταν κακές και το IMDb "σκληρό" (δίνοντας 5,9). Ωστόσο, από τότε πέρασαν δύο χρόνια και ο Danny Boyle, αποφάσισε να γυρίσει και αυτός τη ζωή του Steve Jobs, με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον (πολύ, πολύ, πολύ) αγαπημένο μας και ταλαντούχο Michael Fassbender. Ο μεταμορφωμένος σε δημιουργό της Apple, Michael, μας έπεισε όχι με τις δηλώσεις, αλλά με το trailer ότι κάτι καλό θα δούμε. 

Toυ trailer ακολούθησε και μια συνέντευξη τύπου, η οποία μας έδωσε έναν ακόμα λόγο να κοιτάζουμε κάθε τόσο τα προσεχώς, να δούμε πότε βγαίνει. Ο Michael Fassbender, όταν ρωτήθηκε πώς προετοίμασε το ρόλο του για να υποδυθεί τον Jobs, εκείνος απλώς απάντησε "Μελέτησα τον Ashton Kutcher". Ανεκτίμητο ευρωπαϊκό χιούμορ.

Η αίθουσα ξέσπασε σε γέλια. Κι εμείς το ίδιο!     

Διάβασε εδώ για την κινηματογραφική συνεργασία του αιώνα: Μαζί De Niro, Scorsese και Αl Pacino.