Lena Dunham - Jane Fonda: Ποζάρουν στη selfie του μήνα

Το "παλιό"και το "νέο" στο πιο άδικο crash test.
Lena Dunham - Jane Fonda: Ποζάρουν στη selfie του μήνα



Η Lena Dunham είναι σίγουρα από τα πρόσωπα που αν την ακολουθείς στο Instagram, έχει πολύ ενδιαφέρον. Η 29χρονη συγγραφέας, σεναριογράφος, παραγωγός, σκηνοθέτης και πρωταγωνίστρια μιας από τις διασημότερες girl- friendly σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης, των Girls, συναναστρέφεται με πολύ κόσμο και οι φωτογραφίες της κερδίζουν αρκετές χιλιάδες like από τους 2 εκατομμύρια follower της. 

Σκρολάροντας αυτή τη φορά, "πέσαμε" πάνω σε μια selfie που μας τράβηξε την προσοχή για πολλούς λόγους. Καταρχάς για την παρέα της με την κατά 48 χρόνια μεγαλύτερή της Jane, αλλά κυρίως για την ομορφιά της δεύτερης. Είναι η awkward στιγμή που καμία σημασία δεν έχει η ηλικία, αλλά το attitude και η φυσική ομορφιά. Και η Jane Fonda, φαίνεται πώς παραμένει μια θεά ακόμα και πλησιάζοντας τα 80.

Άθελα, βλέποντας τα δύο πρόσωπα, μπήκαμε σε μια άδικη σύγκριση. Αλλά τι να κάνεις που η Jane είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχουμε δει τελευταία; 

Για την ιστορία, οι δυο τους συναντήθηκαν στο ετήσιο φιλανθρωπικό brunch του Rape Foundation, στο Beverly Hills. Εκεί η αειθαλής ηθοποιός, βρέθηκε με το σκυλάκι της, περνώντας το μήνυμά της για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, που ήταν εχθές.    

Δες εδώ την εντυπωσιακή της φωτογράφιση για το εξώφυλλο του περιοδικού W.